Facebook Pixel

Betalingsmogelijkheden

Onze betalingsmogelijkheden

  • iDeal
  • Bancontact (België)
  • PayPal
  • Vooruit betalen middels bankoverschrijving
  • Afterpay
  • Credit card

 

iDeal

Betalen met iDeal heeft als voordeel dat het:

  • Veilig is (gegarandeerd door de banken)
  • Gemakkelijk is (u maakt gebruik van uw eigen telebank module)
  • Vertrouwd is (u bankiert bij uw eigen bank)
  • Bovendien kunnen wij uw bestelling eerder uitleveren (indien op voorraad).

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.  U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Indien u al gebruik maakt van internetbankieren, kunt u direct gebruik maken van de iDeal betaal optie.

Kan ik betalen met iDeal?

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Hoe te betalen?

Om uw bestelling af te rekenen, selecteert u tijdens het bestelproces  iDeal.
Kies hierna de bank waarbij u ook internetbankiert en u wordt automatisch doorverwezen naar een beveiligde webpagina van uw eigen bank. Hier kunt het betaalproces afronden.
Onderteken zoals u dat gewend bent bij het internetbankieren.
Wij ontvangen direct online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Waar zie ik dat er met iDeal betaald is?

Na elke betaling via iDeal ziet u een bevestiging op het scherm die u ook kunt printen. Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met iDeal zichtbaar.

 

Bancontact (België)

Bancontact (voorheen mister cash) is het meest gebruikte betalingssysteem in Belgie. Een consument beschikt over een fysieke kaart die gekoppeld is aan een Belgische bankrekening. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontactkaarten in omloop, die worden uitgegeven door 20 Belgische banken. Dit kunnen zowel zakelijke als privérekeningen zijn. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

 

PayPal

Betalen met PayPal is een online betaalservice. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop aanmelden te klikken op de website van PayPal (www.paypal.nl), voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal rekening. Nadat u uw PayPal rekening heeft aangemaakt, kunt u de PayPal website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal account, het tabblad profiel te selecteren, op de link taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur kiezen.

Hoe werkt PayPal?

Bij aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijf PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

De kosten die PayPal aan ons doorberekend berekenen wij ook aan u door. De kosten van Paypal bestaan uit een vast tarief per transactie en een percentage van het bedrag, wat bij benadering neerkomt op 4% van het totaalbedrag.

 

Vooruit betalen middels bankoverschrijving

Ook is het mogelijk om vooruit te betalen. Maak het verschuldigde bedrag onder vermelding van uw ordernummer over op het rekeningnummer van Ledl B.V. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling direct verwerkt.

Rekeninghouder: Ledl B.V.

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL33ABNA0249531593

Naam bank: ABN AMRO

 

AfterPay

Via een Acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor Ledl B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale Acceptgiro van AfterPay ontvangt om de gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ledl B.V. betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175,- en met een minimum van €10,- als u betaalt via AfterPay.

De kosten die Afterpay aan ons doorberekend berekenen wij ook aan u door. De kosten van Afterpay bestaan uit een vast tarief per transactie en een percentage van het bedrag, wat bij benadering neerkomt op 4% van het totaalbedrag.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale Acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met de digitale Acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk gewoon betalen met een andere betaalmethode.

Betalen via AfterPay is niet mogelijk voor bedrijven. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Ook kunt u bellen met AfterPay 0900-4050602 op werkdagen van 13:00 uur tot 16:00 uur.

 

Creditcard

Ook is het mogelijk met een credit card van Mastercard of Visa uw betaling te doen. Voert u een betaling online uit met uw creditcard, dan vult u verschillende gegevens in. In ieder geval wordt er altijd gevraagd naar uw naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vind u achterop de creditcard. Tenslotte word u verzocht uw pincode van uw creditcard in te vullen.

Mocht u nog vragen hebben inzake de betalingsmogelijkheden bij Ledl, dan kunt u op werkdagen van 10.00 tot 16.00 contact opnemen met 085 7733 631 of mail naar info@ledl.nl