Met de zomer in aantocht worden veel boten en campers weer van stal gehaald. De jaarlijkse grote schoonmaak en onderhoudsbeurt mogen hier natuurlijk niet bij ontbreken! Dit is voor u als boten- of camperliefhebber gelijk een mooi moment om te kijken naar het interieur.

Misschien bent u nu toch wel eens uitgekeken op die oude kussens of moet het keukentje eens flink worden opgeknapt. En hoe zit het eigenlijk met uw verlichting in de boot of camper? Goede belichting is nu eenmaal onmisbaar. Wat dacht u van LEDlampen in uw boot of camper? Ongezellig en een hoop gedoe om erin te zetten? Absoluut niet! Wij belichten graag de voordelen.

Ik ga op reis en ik neem mee: Sfeer

Met LEDlampen aan boord creëert u gezelligheid en kunt u nog lang na zonsondergang genieten van een kaartspelletje, een goed boek en al die andere fijne dingen waar vakanties voor bedoeld zijn. Er zijn voor boten en campers speciale inbouw LEDlampen die een prettig licht af geven. Deze inbouw LEDlampen zijn te vergelijken is met de verlichting die u gewend bent. Voorzien van prachtige armaturen zijn deze LEDlampen een echt stijlvolle toevoeging aan het interieur van uw camper of boot.

LED verlichting camper

Wat u moet weten over het installeren van LEDlampen in uw boot of camper?

Kent u ze nog, die kleine halogeenlampjes voor uw boot of camper? U mocht al blij zijn als deze het einde van de zomer haalden. Kleine halogeenlampjes zijn ideaal te vervangen door LED steeklampjes. Dit soort LEDlampen zijn bijzonder duurzaam. De kans is zelfs groot dat deze LEDlampen uw boot of camper zelfs gaan overleven. Wat er onderweg dus ook gebeurt, u hoeft niet in de duisternis te zitten.

Een ander groot voordeel van LEDlampen in uw boot of camper is de aansluiting. Installeert u bijvoorbeeld LEDlampen met een spanning van 10-30 volt, dan kunt u deze zonder tussenkomst van verdere componenten aansluiten op uw accu. Deze LEDlampen zijn namelijk intern gestabiliseerd, waardoor ze bij de piekspanning van uw accu niet stuk gaan of beschadigen (in dit geval spreken we over een accu van 12 of 24 volt). U wordt dus niet verrast door extra kosten bij de aanschaf van LEDlampen voor in uw camper of boot.

LED 10-30V

Ook de LEDlampen op uw boot of camper kunt u dimmen

Voor LEDlampen op boten en in campers zijn er speciale LED dimmers beschikbaar. Deze dimmers kunnen namelijk goed omgaan met LEDlampen met een laag voltage. Denkt u hierbij aan dimmers die u met zowel een afstandsbediening als draaiknoppen kunt bedienen.

LEDlampen voor in uw boot of camper bieden dus genoeg mogelijkheden en voordelen. Eenmaal goed geïnstalleerd hebt u er jaren plezier van. Wilt u meer weten over LEDlampen speciaal voor in uw boot of camper? Kijk dan eens in onze webshop