Wellicht denkt u bij het kantoor van een webshop aan ongezellige industrieterreinen of andere niet inspirerende omgevingen. In het geval van LEDworld.nl is niets minder waar! Ons kantoor is namelijk gevestigd in de pittoreske haven van Monnickendam. Een prachtige en historische locatie waar jaarlijks vele toeristen graag een bezoekje aan brengen.

Een onlogische locatie voor zo’n modern bedrijf? Juist wel! De omgeving zorgt namelijk voor een prettige sfeer op kantoor en niet onbelangrijk, veel van onze klanten liggen pal voor de deur. LED verlichting is namelijk een populaire toepassing binnen de pleziervaart. En laat de haven van Monnickendam nu vol liggen met de prachtigste boten.

Wat LEDworld.nl bovendien van andere webshops onderscheidt is dat wij een showroom hebben, waar klanten de producten ook echt kunnen zien en voelen voordat zij een aankoop doen. Een goede ontvangst is dan natuurlijk erg belangrijk.

Hoe het allemaal begon

LEDworld.nl is van origine een familiebedrijf dat vier jaar geleden is begonnen als een soort van ‘zolderkamer’ project. Het idee om een LED lampen webshop te starten komt voort uit het gemis van expertise en producten in ons eigen dagelijkse leven. Je bent zelf opzoek naar LED lampen, maar stuit continue op een beperkt advies en assortiment bij bijvoorbeeld bouwmarkten. Voor de één een probleem, voor ons een gat in de markt. Wilt u meer over ons weten? Lees dan eens dit interview.

De webshop begon minimalistisch met het handmatig opstellen van factuurtjes en orders. Inmiddels is het complete bestelproces volledig geautomatiseerd. LEDworld.nl maakt daarvoor gebruik van het back-office systeem Sherpa.

Geen dozenschuivers

Wat LEDworld.nl uniek maakt is dat wij niet alleen maar met dozen schuiven. Wij bieden naast LED lampen ook kennis en advies. Voor de meeste consumenten is het gebruik van LED lampen namelijk nog een grijs gebied. Wij proberen daarom altijd mee te denken met het lichtplan en behoeden onze klanten daarmee voor miskopen en teleurstellingen.

LEDworld.nl kent daarnaast ook geen negen tot vijf mentaliteit. Tot in de late uurtjes staat onze klantenservice paraat. Erg handig als je om 18.00 uur vastloopt tijdens de installatie van je nieuwe LED lampen en je komt er niet uit.

Projecten in de schijnwerpers

Ook leuk om te weten is dat LEDworld.nl geregeld deelneemt aan diverse projecten. Een mooi voorbeeld is de ’Duurzaam Waterland Dag’, gehouden in Monnickendam. Tijdens dit evenement komen diverse producenten en leveranciers van duurzame producten bij elkaar. LED verlichting past natuurlijk perfect in dit plaatje.

Wanneer u daarnaast een (cultureel) bezoek brengt aan Monnickendam komt u onze LED lampen op de meest onverwachte plekken tegen. Zo hebben wij bijvoorbeeld LED verlichting geleverd aan het Marker Museum en aan Museum de Speeltoren te Monnickendam. Als u ‘s avonds door de haven van Monnickendam loopt kunt u dus zomaar onze buitenverlichting zien branden.

U ziet dat LEDworld.nl meer is dan zomaar een webshop. Wij zijn een bedrijf met passie voor wat wij doen en delen die passie graag met zoveel mogelijk mensen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op LEDworld.nl of kom langs in onze showroom.