Geniet u inmiddels al van de prachtige LED verlichting die u bij ons heeft aangeschaft? Wij hopen natuurlijk van wel! Wellicht heeft u LED verlichting voor in uw huiskamer, badkamer of voor uw tuin gekocht. Misschien staat u op het punt om LED verlichting aan te schaffen maar heeft u nog twijfels? Wij begrijpen heel goed dat het online kopen van LED verlichting geen alledaagse beslissing is.

Daarom geven wij u graag een kijkje achter de schermen bij LEDworld.nl. Wat wordt er allemaal in gang gezet op het moment dat u bij ons een bestelling plaatst? Wat mag u van ons verwachten? In dit artikel vertellen wij u graag over de (licht)bron van onze webshop.

Van een klik op de muis, tot een druk op de lichtschakelaar

Wanneer u in onze online showroom komt, treft u ons riante assortiment LED verlichting aan. Wat u ook zoekt, wij kunnen het u bieden. Voor iedere toepassing, smaak en budget hebben wij wel een oplossing. De uitgebreide en oprechte productinformatie voorkomt daarbij dat u een miskoop maakt en geeft u een realistische verwachting van uw aankoop.

Komt u er niet uit met het maken van uw keuze? Geen probleem. Het team van LEDworld.nl denkt graag met u mee en kan u adviseren bij het maken van een lichtplan. Naast onze producten kunnen wij u ook onze ervaring en expertise bieden. Vragen worden bovendien binnen maximaal 24 uur beantwoord.

Heeft u een keuze gemaakt? Met ons Sherpa BackOffice systeem wordt het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Ondertussen wordt in het pittoreske Monnickendam uw bestelling ontvangen en gaan wij snel voor u aan de slag. U heeft uw bestelling vervolgens meestal binnen een dag in handen. Dit kunnen wij realiseren doordat wij een eigen magazijn met voorraad hebben. Als wij in de webshop aangeven dat een product voorradig is, dan is dat ook echt zo! Wanneer uw bestelling is gecontroleerd en ingepakt, wordt deze meegegeven aan PostNL en heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis.

Showroom LEDworld

Uiteraard bent u er dan nog niet, want uw aankoop dient nog wel te worden aangesloten. Ook hiervoor kunt u ons altijd contacteren indien de aansluiting van uw aankoop niet helemaal naar wens gaat. Onze producten kennen geen geheimen voor ons. Wanneer alles is aangesloten en werkt, is het voor u tijd om te genieten van uw LED verlichting. Wordt uw genot onverwachts toch verstoord? Dan kunt u altijd terugvallen op de garantieregeling van LEDworld.nl

LEDworld.nl in de media

Wij hopen dat u met dit artikel meer te weten bent gekomen over LEDworld.nl als bedrijf en wij u snel mogen begroeten als tevreden klant. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mensen achter LEDworld.nl? Dan verwijzen wij u graag door naar het interview met Ferry Meerman van LEDworld.nl. Graag tot ziens!