LED lampen zijn er zoals u weet in vele merken, soorten en maten. Een aantal merken kent u misschien al en andere zullen u nog niet zoveel zeggen. Graag vertellen wij u daarom aan de hand van dit artikel meer over merken als Philips, Verbatim, Osram, Pharox en Grandi. Zo ontdekt u welk merk LED lamp het beste bij uw wensen past.

Philips en Philips Ledino

We beginnen met het bekendste merk. Philips is natuurlijk dé pionier als het op LED lampen aankomt. Philips loopt bovendien nog altijd voorop op het gebied van innovatie en biedt een enorm assortiment aan LED lampen. De kwaliteit van Philips LED lampen is uitstekend te noemen en gaan vele jaren mee. Daarnaast staan LED lampen van Philips bekend om de prettige verlichting die zij uitstralen.

De Philips lichtbronnen bestaan uit een consumenten- en een professionele lijn. De professionele lijn herkent u aan het woord "Master" in de benaming. Het verschil met de consumenten lijn is dat zij net even iets gespecificeerde elektronica herbergen wat zich voornamelijk uit in de levensduur. Maar ook de dimcapaciteit kan bijvoorbeeld hoger zijn evenals de CRI waarde.

Naast LED lampen is Philips onder de naam Ledino gestart met een lijn van schitterende design armaturen. Een absolute must-have voor wie van een strak en stijlvol design houdt. De Philips Ledino lijn bevat LED lampen voor zowel buiten als binnen. Deze LED verlichting beschikt bovendien ook nog eens over de laatste technische snufjes op het gebied van bediening , kleurtemperatuur en montage.

Verbatim

Het Japanse merk Verbatim is een dochteronderneming van Mitsubishi. Dit merk LED lampen staat vooral bekend om z’n degelijkheid en de technische mogelijkheden die deze LED lampen te bieden hebben. Heeft u een wat kleiner budget ter beschikking, maar wilt u toch waar voor uw geld? Dan is het merk Verbatim een absolute aanrader.

Osram

Zoekt u een merk LED lampen waarmee u alle kanten op kunt? Dan biedt Osram wellicht wat u zoekt. Osram is van oorsprong een dochteronderneming van Siemens en dat is te merken. Innovatie en ontwikkeling zijn twee belangrijke kenmerken van dit merk. Van spotjes tot LED drivers, voor binnen en buiten, voor zowel particulieren als bedrijven, Osram heeft het allemaal. Inmiddels schijnt het licht van Osram in 150 landen. De ervaring van meer dan 100 jaar maakt dat u altijd zeker bent van topkwaliteit als u kiest voor LED lampen van Osram.

Pharox

Dichterbij huis kunt u naast Philips ook kiezen voor LED lampen van Pharox. Een merk van Nederlandse bodem en onderdeel van NTL-Lemnis. Ook voor dit merk zijn innovatie en ontwikkeling twee belangrijke facetten, maar hier betaalt u zeker niet teveel voor. Voor Pharox is bovendien het behoud van lichtkwaliteit één van de belangrijkste kernwaarden. Wilt u zeker zijn van een sfeervolle vervanger van uw oude gloeilampen? Dan kunnen de LED lampen van Pharox een absolute aanrader zijn.

Grandi

Dit merk LED verlichting is een relatieve nieuwkomer. Grandi streeft vooral naar goede LED lampen tegen een betaalbare prijs. Tot voor kort richtte Grandi zich vooral op LED spots, maar sinds kort bieden zij ook LED strips aan. Uiteraard ook weer van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De keuze is reuze

Zoals u ziet is er nogal wat te kiezen op het gebied van LED lampen. Wij hopen in ieder geval dat u met behulp van dit artikel meer kennis heeft gekregen over de verschillende merken die u tegenkomt in uw zoektocht naar LED lampen.

Welk merk het beste bij u past bepaalt u uiteindelijk zelf. Wilt u meer weten over de verschillende merken LED lampen? Neemt u dan gerust een kijkje in onze webshop.