Eindelijk is het zover! De dikke winterjassen kunnen de kast in en het tuinmeubilair kan weer naar buiten. De warmere temperaturen zijn eindelijk weer onder ons. Dat betekent weer veel en lang buiten zitten en genieten van uw prachtige tuin.

Gaat u nog wat met uw tuin doen dit jaar? Ja? Heeft u dan al stil gestaan bij uw buitenverlichting? In een eerder artikel wezen wij u al op de voordelen van buiten LED lampen . Goede buitenverlichting is namelijk belangrijk voor de sfeer, uitstraling en ook veiligheid van uw tuin.

In dit artikel geven wij u een aantal tips voor de aanschaf van LED buitenverlichting en brengen wij u een van de toppers binnen dit segment onder de aandacht.

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van LED buitenverlichting?

Met de volgende tips voorkomt u een miskoop en doet u een waardevolle en duurzame investering in uw tuin:

  • Kies voor armaturen die goed bij de stijl van uw huis en tuin passen.
  • Kies voor LED buitenverlichting die zorgt voor sfeer en gezelligheid in uw tuin als de nacht valt.
  • Kies voor LED buitenverlichting die zorgt voor sfeer en gezelligheid in uw tuin als de nacht valt.
  • Kies voor een design waar meerder varianten van te koop zijn, zoals wandlampen en sokkels. Zo kunt u consequent blijven in uw stijl.
  • Zorg ervoor dat uw LED buitenverlichting intens genoeg is om voldoende comfort en veiligheid in uw tuin te bieden.
  • Ondanks dat LED buitenverlichting bekend staat om haar duurzaamheid, doet u er goed aan om toch altijd even naar het energieverbruik te informeren.
  • Voorkom overbelichting of juist gebrek aan licht in uw tuin, door van te voren een goed en degelijk lichtplan op te stellen. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook ondersteunen en adviseren.

Waar moet u zijn voor uw LED buitenverlichting?

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan LED buitenverlichting. Of u nu zoekt naar wandlampen, grondspots of sokkels, wij kunnen het u allemaal bieden. En met behulp van de bovengenoemde tips, kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop.