LEDworld.nl zit niet stil en heeft in de afgelopen tijd enorme stappen genomen. We hebben sinds kort een compleet nieuwe website welke het navigeren naar de juiste producten nog makkelijk moet maken, nog betere informatie moet verschaffen en nog betere aftersales moet realiseren. Wij zijn natuurlijk trots als een pauw op onze nieuwe website en wij vieren dit met een flinke uitbreiding van het assortiment.

Wij gaan uitbreiden met een scala aan nieuwe producten en reeks nieuwe merken. U kon bij ons al terecht voor producten als LED spots, LED strips, LED lampen en LED toebehoren, maar vanaf nu kunt u ook een compleet nieuwe series buitenlampen en binnenlampen bij ons krijgen. Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor LED verlichting van alle grote merken zoals, Philips, Osram, Pharox en Verbatim (Mitsubishi group). Zoals u van LEDworld.nl gewend bent hoeft u bij ons nooit achter het net vissen, wij hebben alles gewoon op voorraad, en dan bedoelen wij ook alles.

Wij houden ons gewoon vast aan de principes welke LEDworld.nl zo populair hebben gemaakt, een waardoor LEDworld.nl zoveel tevreden klanten heeft: scherpe prijzen, goede informatie en uitstekende service. Verder houden we ons aans onze maatschappelijk verantwoordelijkheden, we gebruiken dan ook 100% gerecycled inpakmateriaal.

Vanaf heden bent u natuurlijk nog even welkom als altijd tevoren, maar wij ontvangen u tegenwoordig op een professionelere website welke gericht is op de behoeften van u. Verder kunt u bij ons nog altijd terecht in ons magazijn in Monnickendam, u kunt zonder afspraak gewoon binnen lopen op werkdagen tussen 10:00 en 16:00. Neem dus nu snel een kijkje in de nieuwe LEDworld.nl omgeving, en u zult verast zijn!