Top

Schijnwerpers

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Schijnwerpers voor buiten

Bouwlampen kunnen energieverslindende lampen zijn. Veel energie gaat verloren in de vorm van warmte. Daarom doet u er goed aan uw huidige bouwlampen te vervangen door LED schijnwerpers. Bij deze verlichting heeft u hier namelijk geen last meer van. Deze LED schijnwerpers worden ook wel LED floodlights genoemd. Ze zijn te gebruiken voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld bij auto's, vrachtwagens en boten. De werkspanning speelt hierbij een belangrijke rol. LEDworld heeft namelijk ook LED breedstralers met spanningen van 10 tot 30V.

Verhoog de veiligheid bij uw huis of bedrijfsterrein

Bij LEDworld.nl bent u aan het goede adres voor LED schijnwerpers. Ze zijn verkrijgbaar in het Huismerk, maar u kunt ook de keuze maken voor het merk Kanlux. Ze kunnen meerdere soorten licht verspreiden, namelijk warmwit (2700-3000K), daglicht (4000-5000K) of koud wit (6000-6500K) licht. Maar ook RGB is een mogelijkheid. Als u de veiligheid in of rondom het huis wilt verhogen, dan is deze verlichting hiervoor de perfecte aankoop. Uiteraard heeft dit ook betrekking op een bedrijfsterrein. Neem daarom gerust een kijkje in onze veelzijdige en uitgebreide webshop.

Maak gebruik van onze service

Kijk zelf of de geschikte LED schijnwerper of LED bouwlamp er voor u tussen zitten. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Als team van LEDworld.nl staan we graag voor u klaar en voorzien wij u graag van een goed en passend advies. Daarom kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Als u een aankoop doet bij LEDworld.nl, weet u zeker dat u een goede aankoop doet waar u jarenlang plezier aan kunt beleven! Daarom is het de hoogste tijd uw grenzen te verleggen en te kiezen voor onze LED bouwlampen.