Top

-20%
Zoom

Details

7W GU10 LED spot

Deze lamp verbruikt 7W

Deze lamp heeft een elektrisch vermogen van 7W met een lichtopbrengst van zo'n 570 lumen. Met dit lampje is het dus mogelijk om een normale gloeilamp van zo'n 49W te vervangen.

GU10 LED verlichting

GU10 LED verlichting

LED spots worden vaak gebruikt i.c.m. inbouwspots en/of spotlampen. Wanneer LED als hoofdverlichting wordt gebruikt is het de regel om zo'n 2,5W aan LED per vierkante meter te gebruiken. Deze lamp is daarom dan ook prima te gebruiken als hoofdverlichting. U gebruikt zo'n 0.36 van deze lampen per vierkante meter.

4000K LED spot

Het licht van deze LED spot is koelwit

De lichtkleur van deze lamp is koelwit, met een kleurtemperatuur van 4000K. Verlichting met de witte kleur komt het best tot zijn recht in de strakke en moderne interieurs, maar is ook heel prettig als werkverlichting. De kleurweergave (CRI) van deze lamp heeft een waarde van 80, dit betekende dat deze lamp goede kleurweergevende eigenschappen heeft. Dit is goed genoeg voor alle thuisapplicaties, voor professionele doeleinden is een hogere CRI waarde gewenst. Verder is de lichthoek van de lamp zo'n 30 graden en is daarom uitstekend geschikt voor het uitlichten van bepaalde objecten, maar kan natuurlijk ook gewoon als algemene verlichting gebruikt worden.

Om u een idee te geven hoeveel oppervlakte dit lampje precies beschijnt op bepaalde afstanden, hebben wij hieronder daar een overzichtje van gemaakt.

GU10 PAR16 LED lamp

GU10 PAR16 LED lamp

Dit lampje heeft een GU10 fitting, ook wel een bajonetfitting genoemd. Bij het installeren wordt de spot met een kwartslag makkelijk in de houder geplaatst. Deze spot is een zogenaamde PAR1