Facebook Pixel

Calex Smart Camera Op Batterij Voor Buiten

Levertijd 3-5 werkdag(en)
SKU
5501000700
€ 99,95

Ontmoet de Calex Smart Outdoor Battery Camera: jouw slimme en draadloze beveiligingsoplossing voor buiten. Met HD-video, bewegingsdetectie en tweeweg-audio, biedt deze camera gemoedsrust en gemak, waar je ook bent. Eenvoudig te installeren, volledig draadloos en compatibel met de Calex Smart Home-app voor ultieme controle over je buitenruimte. Beveilig je huis met Calex!

Calex Slimme Camera Op Batterij Voor Buiten


Maak kennis met de Calex Smart Outdoor Battery Camera - jouw ultieme beveiligingsoplossing voor een veiligere en slimmere buitenomgeving. Deze innovatieve camera is ontworpen om je gemoedsrust en gemak te bieden, terwijl hij naadloos past bij de uitstraling van je huis.

Met zijn draadloze en op batterijen werkende ontwerp kan de Calex Smart Outdoor Battery Camera overal op je terrein worden geïnstalleerd zonder dat er ingewikkelde bedrading of stopcontacten nodig zijn. Hij beschikt over opnamen in hoge definitie, waardoor je dag en nacht kristalheldere beelden krijgt. Of je nu je voortuin, achtertuin of oprit in de gaten houdt, de bewegingsdetectie en tweeweg-audiofuncties van deze camera waarschuwen je bij ongebruikelijke activiteiten. Hiermee kun je communiceren met bezoekers of potentiële indringers afschrikken, allemaal vanaf het gemak van je smartphone.

Bovendien is de Calex Smart Outdoor Battery Camera compatibel met de Calex Smart Home-app, waarmee je je eigendom op afstand kunt bewaken, detectie-instellingen kunt aanpassen en directe meldingen kunt ontvangen. Houd je huis veilig en beveiligd met deze geavanceerde buitencamera van Calex - een betrouwbare metgezel voor al je beveiligingsbehoeften.

specificaties
Art.nr.5501000700
EAN8712879157069
Slimme verlichtingJa
ProtocolWifi
Slimme verlichting platformTuya, Calex Smart Home
Exacte vormR160
MontageOpbouw
MerkCalex