Facebook Pixel

Calex Smart Deur / Raam Sensor

Levertijd 3-5 werkdag(en)
SKU
429214
€ 19,95

De Calex Smart Deursensor: uw sleutel tot veiligheid en gemak in één compact apparaat. Ontvang real-time meldingen wanneer deuren worden geopend of gesloten, verbeter uw huisautomatisering en geniet van gemoedsrust. Eenvoudig te installeren en te integreren met uw bestaande smart home setup. Maak uw leven slimmer met de Calex Smart Deursensor!

✔️ Eenvoudige installatie en besturing via gratis Calex app

✔️ Werkt met Google Home, Amazon Alexa en Siri

Smart Deur / Raam Sensor


De Calex Smart Deursensor is een slimme toevoeging aan uw woningautomatiseringssysteem, waarmee u eenvoudig de veiligheid en het gemak van uw huis kunt verbeteren. Deze handige deursensor is ontworpen om naadloos te integreren met uw bestaande smart home setup en biedt tal van mogelijkheden voor zowel beveiliging als gemak.

Met de Calex Smart Deursensor kunt u real-time meldingen ontvangen op uw smartphone of tablet zodra een deur wordt geopend of gesloten. Dit is niet alleen handig voor beveiligingsdoeleinden, maar ook om te weten wanneer bijvoorbeeld uw kinderen thuiskomen van school of wanneer een pakketbezorger aan de deur staat. Bovendien kunt u deze sensor integreren met andere slimme apparaten in uw huis, zoals slimme verlichting of een beveiligingssysteem, om uw huis nog slimmer te maken.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken, biedt de Calex Smart Deursensor een betaalbare manier om uw huis slimmer en veiliger te maken. Of u nu op zoek bent naar gemoedsrust of gewoon het gemak van een geautomatiseerd huis wilt ervaren, deze slimme deursensor is de perfecte keuze. Voeg de Calex Smart Deursensor toe aan uw smart home setup en geniet van meer controle en gemoedsrust in uw dagelijks leven.

Instructies over de Calex Smart Deur en Raam sensor

Deze deur en raam sensor wordt aangesloten op een 2,4Ghz WiFi internet verbinding.

De sensor wordt gebruikt met de Calex Smart en/of de Tuya smart app, als u meerdere smart producten heeft van verschillende merken, raden wij van Ledworld u aan om de Tuya app te gebruiken. De meeste smart wifi producten kunnen gebruik maken van het Tuya systeem en zijn volledig gebruikbaar hierop.

Download hier de handleiding
Handleiding
specificaties
Art.nr.429214
EAN8712879145011
Slimme verlichtingJa
ProtocolWifi
Slimme verlichting platformCalex Smart Home
Fabrikant naamCalex Smart Deur/Raam Sensor
GeheugenfunctieJa
Exacte vormR160
Lengte55,00 mm
Hoogte77,00 mm
MontageOpbouw
MerkCalex