Facebook Pixel

Calex Smart Home Rookmelder

Levertijd 3-5 werkdag(en)
SKU
429220
€ 44,95

De Calex Rookmelder: uw betrouwbare partner in huisbeveiliging. Met geavanceerde rookdetectietechnologie en een strak ontwerp past deze rookmelder perfect in uw interieur. Bescherm uw huis en dierbaren met gemoedsrust dankzij de Calex Rookmelder.

Calex Slimme Rookmelder


De Calex Rookmelder is een essentieel apparaat voor de veiligheid van uw huis en gezin. Deze geavanceerde rookmelder is ontworpen om u onmiddellijk te waarschuwen in geval van rookontwikkeling, wat van cruciaal belang is om levens te redden in geval van brand. Met zijn hoogwaardige rookdetectietechnologie en luid alarmgeluid zal deze rookmelder u en uw dierbaren waarschuwen, zelfs als u slaapt.

De Calex Rookmelder is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Met zijn strakke en discrete ontwerp past hij naadloos in elk interieur. Bovendien is deze rookmelder uitgerust met een batterij met een lange levensduur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over regelmatige batterijvervangingen.

Bescherm uw huis en uw dierbaren met de betrouwbare en innovatieve Calex Rookmelder. Investeer in gemoedsrust en neem vandaag nog stappen om de veiligheid van uw woning te waarborgen.

Extra veilig: De sensor gaat 10 jaar mee en geeft tijdig aan wanneer batterijen vervangen moeten worden.

specificaties
Art.nr.429220
EAN8712879146551
Slimme verlichtingJa
ProtocolWifi
Slimme verlichting platformTuya, Calex Smart Home
Exacte vormR160
Hoogte58,00 mm
Diameter110,00 mm
MerkCalex