Facebook Pixel

Calex Smart Outdoor Link Bluetooth Mesh

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
SKU
5901000300
€ 14,95

✔️ Overbrugt verbindingen wel tot 50 Meter!

✔️ Eenvoudige installatie via Gratis Calex of Tuya App

✔️ Werkt met Google Home, Amazon Alexa en Siri

De Calex Smart Outdoor Link Bluethooth Mesh is waar je je tuin smart mee maakt. Het was nog nooit zo eenvoudig als met de Calex Smart Outdoor collectie. De Calex Link pikt de lokale WiFi verbinding (2.4 GHz) op en verspreidt deze middels Bluetooth Mesh met minimaal één Calex Outdoor device in de tuin. De Calex devices staan onderling met elkaar in verbinding en verspreiden de sterke verbinding zolang ze binnen elkaars bereik blijven. Zo breid je het bereik voor je tuin flink uit zonder dat dit ten koste gaat van de verbinding. De Calex Link is volledig geïntegreerd met de Calex Smart App en werkt daarnaast eenvoudig via Amazon Alexa, Google Home en Apple ’s Siri.

Instructies over de Calex Smart Outdoor Link Bluetooth Mesh

De Calex Smart Outdoor Link Bluetooth Mesh wordt aangesloten op een 2,4Ghz WiFi internet verbinding, let op dat uw internet router de zelfde internet verbinding tot beschikking heeft.

Dit product wordt gebruikt met de Calex Smart en/of de Tuya smart app, als u meerdere smart producten heeft van verschillende merken, raden wij van Ledworld u aan om de Tuya app te gebruiken. De meeste smart wifi producten kunnen gebruik maken van het Tuya systeem en zijn volledig gebruikbaar hierop.

Download hier de handleiding
Handleiding
specificaties
Art.nr.5901000300
EAN8712879150053
Slimme verlichtingJa
Fabrikant naamSmart Outdoor Link Bluetooth Mesh Gateway
GeheugenfunctieJa
Tijd instellingJa
Ingangsspanning220-240V AC
Exacte vormR160
SeriesCalex Smart Outdoor
AfwerkingMat
IP-waardeIP44
MontageOpbouw , Inbouw, Losstaand
MerkCalex