Top

Details

Een maximaal vermogen van 72WW

Dit product heeft een maximaal vermogen van 72WW. Alhoewel dit product tegen overbelasting beschermd is, is het niet verstandig om dit product continu op maximaal vermogen te laten opereren. U dient een beetje overcapaciteit te hebben, wij raden u dan ook aan dit product niet zwaarder te belasten dan 80%-90% van het maximale vermogen. Dit noemen wij een nominale belasting en dit ligt voor dit product op zo 'n 57.6-64.8W. Mocht u dit product inbouwen zodat er minder natuurlijke koeling is, neem dan 60-70% van het maximale vermogen als nominale belasting (43.2-50.4W). Zorg er echter wel altijd voor dat het product altijd enige vorm van koeling krijgt, dit om de levensduur van het product te garanderen.

Een zogenaamde stabilisator

Dit product is een zogenaamde stabilisator of anders gezegd een DC-DC converter. U gebruikt deze wanneer u bijvoorbeeld LED verlichting wilt aansluiten op een accusysteem waarbij het voltage niet volledig stabiel is.

Een product voor binnen en buiten

U kunt dit product zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Door de waterebestendige behuizing met een beschermingswaarde van IP67 is dit product geschikt voor langdurig buitenverblijf. U kunt deze trafo dus gebruiken voor alle projecten in uw tuin. Bij toepassingen voor binnen kunt u denken aan keuken- en badkamertoepassingen en natuurlijk alle andere toepassingen waar een stevige behuizing gewenst is.

Niet-dimbare LED trafo

Dit product is niet dimbaar. Mocht u dit product wel aansluiten op een een dimmer dan kan de elektronica in zowel de dimmer als de trafo kapot gaan en is de levensduur niet meer te garanderen. Wij hebben natuurlijk ook dimbare varianten in ons assortiment, dus kijk even verder als u daar naar op zoek bent. Tip: gebruik onze zoekfunctie bovenaan de pagina. Dat deze trafo niet zelf gedimd kan worden, wil niet zeggen dat u helemaal geen dimmer kan gebruiken. U kunt namelijk wel uw producten "secundair dimmen", dit houdt in dat u een geschikte laagvoltage dimmer tussen de trafo en de lampjes plaatst. Op deze manier wordt de uitgangspanning van de trafo gedimd en niet de trafo zelf, dit is een normale gang van zaken voor het dimmen van bijvoorbeeld LED strips.

24V DCDC-DC converter

Dit product heeft een variabele ingangspanning van . De ingangsspanning bedraagt met een maximale stroom van 3A. Omdat deze trafo een 24V DC uitgangsspanning heeft kunt u deze gebruiken voor het voeden van 24V DC LED strips. Hieronder vindt u een overzicht van het maximale aantal meters dat u kunt aansluiten op deze LED trafo (voor een aantal verschillende typen LED strips).

Type LED stripAantal meters (nominaal)
30x 3528SMD/meter27
60x 3528SMD/meter13.5
120x 3528SMD/meter6.75
30x 5050SMD/meter9
60x 5050SMD/meter4.5
120x 5050SMD/meter2.25
30x 5630SMD/meter10.8
60x 5630SMD/meter5.4
120x 5630SMD/meter2.7
Veilig kopen bij LEDworld.nl

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Is het product niet naar wens, dan kunt u deze binnen een periode van 30 dagen na aankoop aan ons retourneren. Mocht u echter juist wel veel plezier van uw product hebben en gaat deze onverhoopt kapot, dan is dat geen probleem. Bij LEDworld.nl geniet u van een fabrieksgarantie van twee jaar. Heeft u problemen met dit product binnen deze periode, neem dan contact op met onze klantenservice.

Extra informatie

Type lichtbron Spot
merk Huismerk
Fitting E27
Garantie 2 jaar
Hoogte 83
Breedte 50
Lichtkleur RGB
Lichthoek (°) 90
CRI n.v.t.
Lichtstroom (lm) 100
Vervangt (W) 12
Werkspanning 230V AC
Levensduur (h) 20000
Dimbaar Ja
Energieverbruik (W) 4 W
IP-normering IP20 (binnen)
Lampvorm PAR16

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: E27 LED Spot 4W=12W RGB 90° 230V AC Dimbaar + afstandsbediening MEGASALE

×