Top

Details

12W R7s LED staaflamp

Deze lamp verbruikt 12W

Deze lamp heeft een elektrisch vermogen van 12W met een lichtopbrengst van zo'n 0 lumen. Met dit lampje is het dus mogelijk om een normale gloeilamp van zo'n 0W te vervangen.

R7s LED verlichting

R7s LED verlichting

Staaflampen zoals deze kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden. Binnen worden ze gebruikt in vloerlampen welke ook omhoog schijnen, en buiten vaak in bouwlampen/schijnwerpers.

Het licht van deze LED staaflamp is warmwit

De lichtkleur van deze lamp is warmwit, met een kleurtemperatuur van 3000K. Dit is een tint lichter dan het licht van een reguliere halogeen- en gloeilampverlichting. Verder is de lichthoek van de lamp is zo'n 200 graden en is daarom uitstekend geschikt als algemene verlichting, maar is door de grote lichthoek minder geschikt voor het uitlichten van objecten.

R7s R7s LED lamp

R7s R7s LED lamp

Dit lampje heeft een zogenaamde R7s fitting. Bij het installeren wordt dit lampje tussen twee klemmende veertjes geplaatst. Deze LED spot heeft een zogenaamde R7s vorm met een R7s fitting. De hoogte van deze lamp(incl. fitting) is 118mm en deze lamp heeft een diameter van 0mm.

LED verlichting

LED verlichting op netspanning

Omdat deze lamp direct op 230V AC (netspanning) kan