Facebook Pixel

B22d Bajonet LED Lampen

B22d LED lampen zijn lampen met een zogenaamde bajonet fitting met een diameter van 22 mm (B15 bestaat ook, is kleiner met een diameter van 15 mm). De B22 LED lamp wordt in de lampvoet gedrukt en een kwartslag gedraaid, waardoor de lamp vastgezet wordt in de armatuur. Doordat in de fitting een veermechanisme zit, houdt deze de B22d Led lamp op zijn plek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

B22d Bajonet Lamp, Wat is het?


De B22d Bajonet is een lamp met twee pinnen aan de zijkant van de bajonetfitting. De fitting van de B2d is 22mm, hier komt de naam vandaan.

 

B22d LED Lampen online kopen


Bestel gemakkelijk, simpel en veilig uw nieuwe B15d LED Lampen bij Ledworld.nl, Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze B22d LED Lampen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over de B15d LED Lamp? neem dan gerust contact met ons op.

 

Verschillende soorten B22d Bajonet lampen


Net zoals alle andere soorten LED Lampen, zijn er veel verschillende vormen, maten, kleuren etc. Wij begrijpen dat het daarom erg lastig is om de juiste te kiezen. Volg daarom hier het stappenplan om uw perfecte bajonet lamp te vinden.

 

B22d lampen met verschillende kleuren glas.


Bij deze lampen kunnen er verschillende kleuren glas gebruikt worden voor een extra effect. Hieronder kunt u de verschillende kleuren glas zien die het meest gebruikt worden.

  • Helder Glas ( hier kunt u het filament zien van de B22d LED Lamp )
  • Opaal ( Dit kleur glas is mat wit, u kunt u hier dus niet door heen kijken. )
  • Frosted ( Dit kleur glas heeft een witte uitstraling maar je kan hier wel door heen kijken, denk aan een bevroren auto ruit )
  • Gold ( Dit glas heeft een Goudkleurige uitstraling, hierdoor zien deze lampen er snel gezelliger en sfeervoller uit en geven zij een warmere uitstraling )

 

Dimbare B22d Bajonet LED Lampen


Een groot deel van de onze LED Lampen zijn dimbaar. Maar helaas niet alles, om te zien of een lamp dimbaar is of niet kunt u dit altijd te weten komen aan de titel en de specificaties van de lamp. Met dimbare LED Lampen kunt u de lichtintensiteit dimmen waardoor er minder licht van de lichtbron afkomt. LET OP, wanneer u een LED lamp wilt dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een LED Dimmer.

 

Met sommige Dimbare LED Lampen kunt u niet alleen de lichtintensiteit dimmen, maar ook de kleurtemperatuur. Deze lampen zijn gemarkeerd met het label ‘’Dim to Warm’’. Deze lampen zijn perfect wanneer u het ene moment witter licht wilt en het andere moment meer sfeerlicht.

 

Verschillende B22d Bajonet Lampvormen


B22d LED Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. In de lijst hieronder hebben wij het duidelijk gemaakt welke vorm nou welke lamp is:

  • Peerlamp: Dit is de meest populaire vorm en lijkt op een peer
  • Kogellamp: Deze vorm is kleiner en compacter dan een peerlamp en dient vaak voor functioneel design
  • Buislamp : Zoals al in de naam beschreven is dit een buisvormige lamp, deze zijn vaak langer te verkrijgen dan normale lampen
  • Edisonlamp: Speciaal design en dient vooral als sfeerverlichting.
  • Globelampen: deze lampen hebben een ronde vorm en zijn in verschillende diameters verkrijgbaar (meestal Globe 85,95 of 125)

 

Welke kleurtemperatuur is geschikt voor mijn B22d LED Lamp?


U heeft het vast wel gezien, allemaal verschillende kleurtemperaturen bij de LED Verlichting, maar welke kan u nou het beste kiezen? voor het gemak hebben wij onderstaand schema uitgewerkt over welke lichtkleuren u het best kunt kiezen en voor welke toepassingen ze zoal geschikt zijn. de kleurtemperatuur wordt aangegeven met een Kelvin waarde (K), hier geldt hoe lager de kelvin waarde hoe warmer het licht is. Klik gerust op de kelvin waarde om omgeleid te worden naar alle B22d lampen met deze lichtkleur!

 

Kleurtemperatuur Kenmerken
1800-2100 Kelvin (Flame) Meest gebruikt als kaarslicht, zeer sfeer creërend. Gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2200-2500 Kelvin (Extra Warmwit) Sfeer creërend licht, gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2700 - 3000 Kelvin (Warmwit) Meest gebruikte kleurtemperatuur. Sfeer creërend licht, gebruikt in elke ruimte in huis, hotels en horeca. 
4000 Kelvin (Koel wit) Fris en natuurlijk licht, vooral gebruikt in werk situaties zoals een bureaulamp of andere plekken waar voldoende licht voor nodig is.
6500 Kelvin (Wit) Natuurlijk daglicht. Geschikt voor werkplaatsen of operatiekamers.