Facebook Pixel

E27 LED Lampen

De ‘E’ in E27 staat voor Edison en 27 staat voor de diameter van de fitting van deze LED lamp. Het is een schroefdraad fitting die je moet draaien. Van oorsprong waren er alleen E27 fittingen. Het ontstaan van de kleinere, E14 fitting komt doordat men op een gegeven moment kleine lampen kon maken en er dus kleinere lichtbronnen nodig waren. Ze werken op 230V. In bijvoorbeeld hanglampen zitten vaak E27 fittingen. In bijvoorbeeld moderne wandlampen zitten in de kleine lampjes vaak E14 fittingen.

Filter Products By
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 146

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 146

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

E27 LED Lamp, Wat betekent het?


De E27 LED lampen heeft een grote schroeffitting van 27 millimeter en is de meest verkochte lamp. De conventionele E27 kan 1 op 1 vervangen worden door een LED variant. Overstappen op LED is daardoor makkelijk en u kunt direct besparen op energiekosten. Onze E27 LED lampen zijn energiezuinig, zeer betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

 

E27 lampen met verschillende kleuren glas.


Bij deze lampen kunnen er verschillende kleuren glas gebruikt worden voor een extra effect. Hieronder kunt u de verschillende kleuren glas zien die het meest gebruikt worden.

  • Helder Glas ( hier kunt u het filament zien van de E27 LED Lamp )
  • Opaal ( Dit kleur glas is mat wit, u kunt u hier dus niet door heen kijken. )
  • Frosted ( Dit kleur glas heeft een witte uitstraling maar je kan hier wel door heen kijken, denk aan een bevroren auto ruit )
  • Gold ( Dit glas heeft een Goudkleurige uitstraling, hierdoor zien deze lampen er snel gezelliger en sfeervoller uit en geven zij een warmere uitstraling )

 

Dimbare E27 LED Lampen


Een groot deel van de onze LED Lampen zijn dimbaar. Maar helaas niet alles, om te zien of een lamp dimbaar is of niet kunt u dit altijd te weten komen aan de titel en de specificaties van de lamp. Met dimbare LED Lampen kunt u de lichtintensiteit dimmen waardoor er minder licht van de lichtbron afkomt. LET OP, wanneer u een LED lamp wilt dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een LED Dimmer.

 

Met sommige Dimbare LED Lampen kunt u niet alleen de lichtintensiteit dimmen, maar ook de kleurtemperatuur. Deze lampen zijn gemarkeerd met het label ‘’Dim to Warm’’. Deze lampen zijn perfect wanneer u het ene moment witter licht wilt en het andere moment meer sfeerlicht.

 

Verschillende E27 Lampvormen


E27 LED Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. In de lijst hieronder hebben wij het duidelijk gemaakt welke vorm nou welke lamp is:

  • Peerlamp: Dit is de meest populaire vorm en lijkt op een peer
  • Kogellamp: Deze vorm is kleiner en compacter dan een peerlamp en dient vaak voor functioneel design
  • Buislamp : Zoals al in de naam beschreven is dit een buisvormige lamp, deze zijn vaak langer te verkrijgen dan normale lampen
  • Edisonlamp: Speciaal design en dient vooral als sfeerverlichting.
  • Globelampen: deze lampen hebben een ronde vorm en zijn in verschillende diameters verkrijgbaar (meestal Globe 85,95 of 125)

 

Welke kleurtemperatuur is geschikt voor mijn E27 LED Lampen


U heeft het vast wel gezien, allemaal verschillende kleurtemperaturen bij de LED Verlichting, maar welke kan u nou het beste kiezen? voor het gemak hebben wij onderstaand schema uitgewerkt over welke lichtkleuren u het best kunt kiezen en voor welke toepassingen ze zoal geschikt zijn. de kleurtemperatuur wordt aangegeven met een Kelvin waarde (K), hier geldt hoe lager de kelvin waarde hoe warmer het licht is. Klik gerust op de kelvin waarde om omgeleid te worden naar alle E27 lampen met deze lichtkleur!

 

Kleurtemperatuur Kenmerken
1800-2100 Kelvin (Flame) Meest gebruikt als kaarslicht, zeer sfeer creërend. Gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2200-2500 Kelvin (Extra Warmwit) Sfeer creërend licht, gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2700 - 3000 Kelvin (Warmwit) Meest gebruikte kleurtemperatuur. Sfeer creërend licht, gebruikt in elke ruimte in huis, hotels en horeca. 
4000 Kelvin (Koel wit) Fris en natuurlijk licht, vooral gebruikt in werk situaties zoals een bureaulamp of andere plekken waar voldoende licht voor nodig is.
6500 Kelvin (Wit) Natuurlijk daglicht. Geschikt voor werkplaatsen of operatiekamers.

 

E27 LED Lampen online kopen


Bestel gemakkelijk, simpel en veilig uw nieuwe E27 LED Lampen bij Ledworld.nl, Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze E27 LED Lampen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over de E27 LED Lamp? neem dan gerust contact met ons op.