Facebook Pixel

G4 LED Lampen

De G4 LED lampjes zijn heel klein en stralen bijna helemaal rondom. Ze werken op 12V en komen vaak voor in decoratieve verlichting. Tussen de pinnetjes zit 4 mm en zijn 0,7 mm dik. Let wel op, voor een 12V lichtbron heb je altijd een transformator nodig. Je hoeft de lichtbron enkel in te pluggen en het werkt. De G4 LED lampjes mag je gerust met je vingers aanraken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

G4 LED Steeklamp, Wat betekent het?


G4 LED Lampen zijn kleine en compacte steeklampen waarvan de 2 pinnetjes (voetjes) 4mm uit elkaar staan. G4 LED Lampen werken op 12V, hierdoor moeten deze steeklampen aangesloten worden op een LED transformator voor dat deze gebruikt kunnen worden. Door de kleine afmetingen van deze G4 Steeklampen passen deze lichtbronnen in de kleinste armaturen. Let wel op: de afmetingen van LED steeklampen kunnen afwijken van de halogeenvariant.

 

Waar worden G4 LED Lampen voor gebruikt?


G4 LED verlichting kun je heel flexibel gebruiken, aangezien deze steeklampjes heel klein en compact zijn. Daarom zijn deze G4 LED lampen ideaal om toe te passen als sfeervolle accentverlichting of decoratieve verlichting in winkels, hotels en restaurant maar ook vitrinekasten, koelkast, keukenkastjes of boven op een eettafel.

 

Dimbare G4 LED Lampen


Een groot deel van de onze LED Lampen zijn dimbaar. Maar helaas niet alles, om te zien of een lamp dimbaar is of niet kunt u dit altijd te weten komen aan de titel en de specificaties van de lamp. Met dimbare G4 LED Lampen kunt u de lichtintensiteit dimmen waardoor er minder licht van de lichtbron afkomt. LET OP, wanneer u een LED lamp wilt dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een LED Dimmer.

 

Met sommige Dimbare LED Lampen kunt u niet alleen de lichtintensiteit dimmen, maar ook de kleurtemperatuur. Deze lampen zijn gemarkeerd met het label ‘’Dim to Warm’’. Deze lampen zijn perfect wanneer u het ene moment witter licht wilt en het andere moment meer sfeerlicht.

 

Welke kleurtemperatuur is geschikt voor mijn G4 LED Lampen


U heeft het vast wel gezien, allemaal verschillende kleurtemperaturen bij de LED Verlichting, maar welke kan u nou het beste kiezen? voor het gemak hebben wij onderstaand schema uitgewerkt over welke lichtkleuren u het best kunt kiezen en voor welke toepassingen ze zoal geschikt zijn. de kleurtemperatuur wordt aangegeven met een Kelvin waarde (K), hier geldt hoe lager de kelvin waarde hoe warmer het licht is. Klik gerust op de kelvin waarde om omgeleid te worden naar alle G4 lampen met deze lichtkleur!

 

Kleurtemperatuur Kenmerken
1800-2100 Kelvin (Flame) Meest gebruikt als kaarslicht, zeer sfeer creërend. Gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2200-2500 Kelvin (Extra Warmwit) Sfeer creërend licht, gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2700 - 3000 Kelvin (Warmwit) Meest gebruikte kleurtemperatuur. Sfeer creërend licht, gebruikt in elke ruimte in huis, hotels en horeca. 
4000 Kelvin (Koel wit) Fris en natuurlijk licht, vooral gebruikt in werk situaties zoals een bureaulamp of andere plekken waar voldoende licht voor nodig is.
6500 Kelvin (Wit) Natuurlijk daglicht. Geschikt voor werkplaatsen of operatiekamers.

 

Werken G4 LED Steeklampen op 12V?


Een G4 LED steeklampje werkt inderdaad op 12V. Aangezien het netstroom op 220-240V werkt in uw huis, kunnen G4 LED lampjes niet rechtstreeks op het netstroom aangesloten worden. Hier heeft u een 12V LED transformator voor nodig. Deze transformator zet de stroom van 220-240V om naar 12V, zodat uw G4 LED verlichting goed werkt.

 

G4 LED Lampen online kopen


Bestel gemakkelijk, simpel en veilig uw nieuwe G4 LED Lampen bij Ledworld.nl, Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze G4 LED Lampen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over de G4 LED Lamp? neem dan gerust contact met ons op.