Facebook Pixel

GY6.35 LED Lampen

De GY6.35 lamp is herkenbaar aan zijn kleine afmeting en de 2 pinnen. Deze zijn iets afwijkend aan de G4 led lamp omdat bij deze lamp de pinnen verder uit elkaar staan en dikker zijn. Deze lamp wordt met zijn twee pinnen in de GY6.35 fitting gestoken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn GY6.35 LED Lampen?


De LED GY6.35 Steeklampen zijn capsulevormige lampen waarvan de pinnetjes 6.35mm uit elkaar staan. De lampen werken op 12V, je hebt dus voor deze steeklampen een 12V transformator nodig. Door de compacte afmetingen passen de GY6.35 steeklampen eenvoudig in de meest kleine armaturen.

 

Dimbare GY6.35 LED Lampen


Een groot deel van de onze LED Lampen zijn dimbaar. Maar helaas niet alles, om te zien of een lamp dimbaar is of niet kunt u dit altijd te weten komen aan de titel en de specificaties van de lamp. Met dimbare LED Lampen kunt u de lichtintensiteit dimmen waardoor er minder licht van de lichtbron afkomt. LET OP, wanneer u een LED lamp wilt dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een LED Dimmer.

 

Met sommige Dimbare LED Lampen kunt u niet alleen de lichtintensiteit dimmen, maar ook de kleurtemperatuur. Deze lampen zijn gemarkeerd met het label ‘’Dim to Warm’’. Deze lampen zijn perfect wanneer u het ene moment witter licht wilt en het andere moment meer sfeerlicht.

 

Welke kleurtemperatuur is geschikt voor mijn GY6.35 LED Lampen


U heeft het vast wel gezien, allemaal verschillende kleurtemperaturen bij de LED Verlichting, maar welke kan u nou het beste kiezen? voor het gemak hebben wij onderstaand schema uitgewerkt over welke lichtkleuren u het best kunt kiezen en voor welke toepassingen ze zoal geschikt zijn. de kleurtemperatuur wordt aangegeven met een Kelvin waarde (K), hier geldt hoe lager de kelvin waarde hoe warmer het licht is.

Kleurtemperatuur Kenmerken
1800-2100 Kelvin (Flame) Meest gebruikt als kaarslicht, zeer sfeer creërend. Gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2200-2500 Kelvin (Extra Warmwit) Sfeer creërend licht, gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2700 - 3000 Kelvin (Warmwit) Meest gebruikte kleurtemperatuur. Sfeer creërend licht, gebruikt in elke ruimte in huis, hotels en horeca. 
4000 Kelvin (Koel wit) Fris en natuurlijk licht, vooral gebruikt in werk situaties zoals een bureaulamp of andere plekken waar voldoende licht voor nodig is.
6500 Kelvin (Wit) Natuurlijk daglicht. Geschikt voor werkplaatsen of operatiekamers.

 

GY6.35 LED Lampen online kopen


Bestel gemakkelijk, simpel en veilig uw nieuwe GY6.35 LED Lampen bij Ledworld.nl, Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze GY6.35 LED Lampen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over de GY6.35 LED Lamp? neem dan gerust contact met ons op.