Top

GY6.35

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

GY6.35 LED, het perfecte kleine steeklampje

U kent ze vast wel, die kleine halogeen lampjes die u gebruikt voor de afzuigkap, een bureaulamp of andere keukenverlichting. Deze lampjes kunt u vervangen met het GY6.35 LED steeklampje. Dit lampje heeft een elektrisch vermogen van zo'n 3,2 Watt en een lichtopbrengst van 321 lumen. Wilt u het huidige halogeen steeklampje vervangen? Kijk dan eerst even goed naar de vorm, deze wijkt namelijk af van een regulier steeklampje.

De lamp verspreidt een warmwitte kleur en is dimbaar

Voor de GY6.35 LED heeft u geen externe stabilisator nodig. Bovendien is het licht ook dimbaar. Let er wel op dat u de juiste dimmer gebruikt. Niet elke dimmer is namelijk geschikt hiervoor. Neem gerust contact met ons op wanneer u daarover twijfelt. Deze lamp verspreidt een warmwitte kleur, een kleur die u ook wel kunt vergelijken met de kleur van een reguliere gloeilamp. Bij een gemiddeld gebruik kunt u de aankoop van deze lamp binnen 1,5 jaar terugverdienen. Een uitstekende manier dus om energiezuinig bezig te zijn.

Breng een bezoek aan de webshop van LEDworld.nl

Neem eens een kijkje in de webshop van LEDworld.nl wanneer u op zoek bent naar de GY6.35 LED steeklamp. De lamp die u bij ons kunt kopen is van een uitstekende kwaliteit en u kunt er jaren mee vooruit. Onze klantenservice kan u altijd helpen bij vragen over dit product en voorziet u graag van een passend en helder advies. Het is natuurlijk van groot belang dat u lang van deze verlichting kunt profiteren en daarnaast optimaal werkt. Gelukkig bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.