Top

24V LED lampen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Uw huidige halogeen lampjes vervangen

24V LED lampjes zijn uitstekend geschikt als vervanging voor de halogeen lampjes. Halogeen lampjes gaan snel stuk en dat is bij de 24V LED lampjes niet het geval. U kunt de lampjes vervangen zonder lichtverlies en natuurlijk met dezelfde kleur die u gewend bent. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere kleur. De lampjes zijn gemakkelijk 1 op 1 te vervangen. U kunt bij ons kiezen een breed assortiment van deze lampjes. Deze lampjes zijn uitstekend geschikt voor 24V schakelingen.

Duurzame verlichting werkt kostenbesparend

24V LED lampjes hebben als groot voordeel dat ze erg duurzaam zijn. Ze verbruiken minder energie doordat er bijvoorbeeld veel minder warmte afgegeven wordt. Dat bespaart geld op een energierekening en dat is natuurlijk geheel in uw eigen voordeel. Daarnaast is het prettig dat er geen aanpassingen gedaan hoeven te worden aan uw halogeen verlichting, voordat deze vervangen kunnen worden. U hoeft alleen maar de oude lamp er uit te halen en deze te vervangen door een nieuwe lamp.

Een uitgebreid assortiment

Neemt u gerust een kijkje in het veelzijdige assortiment van ledworld.nl om de geschikte 24V LED lampjes voor uw woning te vinden. Natuurlijk kiest u voor ons wanneer u kwaliteit wenst. Wanneer deze kwaliteit ook nog eens betaalbaar is, dan zit u bij ons aan het goede adres. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en daarnaast heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit dimbare en niet dimbare 24V LED verlichting. Er zitten vast 24V LED lampjes bij die prima passen in uw interieur!