Top

LED PL

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Vervang eenvoudig uw oude PL lampen

Heeft u nog een oude PL lamp? Dan kunt u deze gemakkelijk vervangen met behulp van de PL LED. De PL LED is namelijk de perfecte vervanger voor de gewone PL lamp. Dit komt vanwege het lage wattage de hoge lichtopbrengst. Vaak heeft u binnen een jaar uw aankoop al weer terug verdiend. Het is daarom zeker de moeite waard om te kiezen voor een PL LED van LEDworld.nl. U kunt kiezen uit verschillende PL LED, dus er zal vast en zeker iets tussen zitten dat prima uw huidige PL lamp kan vervangen.

De montage van de PL LED

Wanneer u de oude PL lamp gaat vervangen, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Denkt u er bijvoorbeeld aan om vooraf de ballast uit de armatuur te verwijderen. De PL LED is verder verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor warm wit en neutraal wit. Uiteraard is een PL LED van een uitstekende kwaliteit en wordt er een mooie en brede luchtbundel geproduceerd. Over het algemeen gesproken gaat een PL LED toch wel zo'n 30.000 branduren mee. Een waardevolle investering dus waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Een tevreden aankoop

Door te kiezen voor een PL LED van LEDworld.nl, verzekert u zichzelf van een prima aankoop. Bestelt u de PL LED voor 16:00 uur, dan wordt deze dezelfde werkdag nog naar u verzonden. Uiteraard moet de PL LED dan wel op voorraad zijn. U kiest altijd voor kwaliteit wanneer u een bestelling plaats bij LEDworld.nl. Schroom daarom niet een keuze te maken voor de PL LED in de webshop. U zult op de lange termijn alleen maar tevreden zijn over de aankoop die u heeft gedaan. Het gaat gemakkelijk en snel en daarnaast is er altijd een klantenservice waar u terecht kunt met uw vragen over dit product.