Top

LED Linestra

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

LED Linestra, de perfecte verlichting boven keukenkastjes en spiegels

LED Linestra is een vorm van verlichting die veelal wordt ingezet als verlichting boven keukenkastjes en spiegels. De verlichting is bijvoorbeeld erg handig wanneer u zichzelf wilt scheren of opmaken na het douchen. Bovendien is het fijn om in de keuken goede verlichting te hebben. U kunt dan goed zien waar u mee bezig bent en u voorkomt hiermee dat u bijvoorbeeld in uw vingers snijdt tijdens het koken. In de webshop van LEDworld.nl kunt u terecht voor deze vorm van verlichting.

De perfecte aankoop voor uw keuken of badkamer

LED Linestra verspreidt een warmwitte kleur en is uitstekend in staat om een lamp van 40 Watt te vervangen. Daarmee is deze verlichting de perfecte aankoop voor uw keuken of badkamer. Bovendien is het uitstekend te gebruiken als hoofdverlichting. Let er wel op dat u deze verlichting niet kunt dimmen. Kiest u ervoor om de verlichting wel aan te sluiten op een dimmer, dan bestaat de mogelijkheid dat de verlichting kapot gaat.

Duurzame verlichting

LED Linestra is een energiezuinige manier om de keuken of badkamer te verlichten. Binnen een kort tijdsbestek kunt u de aankoop van deze verlichting weer terugverdiend hebben. Hoe vaker u de verlichting gebruikt, hoe sneller u de investering heeft terugverdiend. Heeft u vragen over de aankoop van dit product of heeft u een advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan met veel plezier en genoegen voor u klaar. Laat u verrassen door wat u in ons assortiment aantreft en beleef optimaal plezier van uw aankoop!