Facebook Pixel

R7S LED Lampen

Van oorsprong waren R7S glazen staafjes van 78 mm of 118 mm breed, met aan beide uiteinden een rond gat welke u tussen twee klemmen plaatst. Deze klemmen staan een beetje onder druk en houden de lamp op zijn plaats. Uiteraard is hier nu ook een LED-variant van die heel veel energie bespaart. Het nadeel van de LED R7S is dat deze groter zijn dan de halogeenstaafjes. U moet dus wel de ruimte in de armatuur hebben om ze te kunnen plaatsen. Smalle dunne R7S varianten zijn veelal nog niet goed dimbaar door ruimtegebrek in de lamp.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

R7S LED Lamp, Wat is het?


R7s lichtbronnen waren oorspronkelijk halogeenstaaflampen. Deze hebben aan beide zijden een sokkel met contacten en worden gebruikt voor buiten- en binnenverlichting.

Met hoge wattages tot enkele duizenden watt en een lichtemissie van 360°zorgen halogeenstaaflampen voor de verlichting van gebouwen. Ook worden deze gebruikt in krachtige bouwspots en zelfs om sportvelden te verlichten. In de woonkamer worden R7s halogeenlampen gebruikt in plafond-, hang- en wandlampen en vooral in uplighters.

 

Dimbare R7S LED Lampen


Een groot deel van de onze LED Lampen zijn dimbaar. Maar helaas niet alles, om te zien of een lamp dimbaar is of niet kunt u dit altijd te weten komen aan de titel en de specificaties van de lamp. Met dimbare R7S LED Lampen kunt u de lichtintensiteit dimmen waardoor er minder licht van de lichtbron afkomt. LET OP, wanneer u een LED lamp wilt dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een LED Dimmer.

Met sommige Dimbare LED Lampen kunt u niet alleen de lichtintensiteit dimmen, maar ook de kleurtemperatuur. Deze lampen zijn gemarkeerd met het label ‘’Dim to Warm’’. Deze lampen zijn perfect wanneer u het ene moment witter licht wilt en het andere moment meer sfeerlicht.

Door het frakante formaat van de R7S LED Lamp, zijn de dimbare varianten vaak een stuk dikker omdat de dimbare driver niet zomaar standaard in een fitting past bij deze lichtbron. Let dus goed op wanneer u voor een dimbare R7S lamp kiest, dat deze de juiste formaat is.

 

Verschillende R7S Lengtes


R7s lampen zijn verkrijgbaar in de lengtes van 78 mm, 118 mm en 189 mm voor de verschillende toepassingen. Met hun briljante licht en dimbaarheid, waar halogeenlampen algemeen om bekend staan, alsmede hun hoge kleurweergave, zijn R7s LED lampen de perfecte oplossing

 

Welke kleurtemperatuur is geschikt voor mijn R7S LED Lampen


U heeft het vast wel gezien, allemaal verschillende kleurtemperaturen bij de LED Verlichting, maar welke kan u nou het beste kiezen? voor het gemak hebben wij onderstaand schema uitgewerkt over welke lichtkleuren u het best kunt kiezen en voor welke toepassingen ze zoal geschikt zijn. de kleurtemperatuur wordt aangegeven met een Kelvin waarde (K), hier geldt hoe lager de kelvin waarde hoe warmer het licht is. Klik gerust op de kelvin waarde om omgeleid te worden naar alle R7s lampen met deze lichtkleur!

 

Kleurtemperatuur Kenmerken
1800-2100 Kelvin (Flame) Meest gebruikt als kaarslicht, zeer sfeer creërend. Gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2200-2500 Kelvin (Extra Warmwit) Sfeer creërend licht, gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2700 - 3000 Kelvin (Warmwit) Meest gebruikte kleurtemperatuur. Sfeer creërend licht, gebruikt in elke ruimte in huis, hotels en horeca. 
4000 Kelvin (Koel wit) Fris en natuurlijk licht, vooral gebruikt in werk situaties zoals een bureaulamp of andere plekken waar voldoende licht voor nodig is.
6500 Kelvin (Wit) Natuurlijk daglicht. Geschikt voor werkplaatsen of operatiekamers.

 

R7S LED Lampen online kopen


Bestel gemakkelijk, simpel en veilig uw nieuwe R7S LED Lampen bij Ledworld.nl, Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze R7S LED Lampen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over de R7S LED Lamp? neem dan gerust contact met ons op.