Facebook Pixel

Ba15d LED Spots

Dit is een BA15D fitting van 15mm doorsnee met twee gelijke liggers en twee aansluit puntje aan de onderkant van de fitting. Deze lamphouder fitting word gebruikt voor alle BA15D LED spots. Deze fitting werkt alleen op 12 volt en 24 volt. Let wel op, voor een 12V/24V lichtbron heb je altijd een transformator nodig. Producten met deze fitting zijn bijvoorbeeld marine lampen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ba15D LED Spots, Wat zijn het?


Ba15D LED Spots worden vaak gebruikt in grotere ruimtes om projecten te verlichten. De Ba15D spots zijn vaak verkrijgbaar in de vorm AR70, dit is het kleine broertje van de AR111.

 

AR70 LED Spots


DE AR70 LED Spots zijn ideaal om toe te passen als sfeerverlichting in uw woning. Het prachtige luxe Design en de smalle lichthoek complimenteert het gele interieur. Daarnaast zijn de AR70 LED Spots ook uitstekend geschikt te gebruiken om extra verlichting te brengen op objecten zoals schilderijen

 

Dimbare BA15D LED Spots


Een groot deel van de onze LED Lampen zijn dimbaar. Maar helaas niet alles, om te zien of een lamp dimbaar is of niet kunt u dit altijd te weten komen aan de titel en de specificaties van de lamp. Met dimbare LED Lampen kunt u de lichtintensiteit dimmen waardoor er minder licht van de lichtbron afkomt. LET OP, wanneer u een LED lamp wilt dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een LED Dimmer.

 

Met sommige Dimbare LED Lampen kunt u niet alleen de lichtintensiteit dimmen, maar ook de kleurtemperatuur. Deze lampen zijn gemarkeerd met het label ‘’Dim to Warm’’. Deze lampen zijn perfect wanneer u het ene moment witter licht wilt en het andere moment meer sfeerlicht.

 

Welke kleurtemperatuur is geschikt voor mijn BA15D / AR70 LED Spots


U heeft het vast wel gezien, allemaal verschillende kleurtemperaturen bij de LED Verlichting, maar welke kan u nou het beste kiezen? voor het gemak hebben wij onderstaand schema uitgewerkt over welke lichtkleuren u het best kunt kiezen en voor welke toepassingen ze zoal geschikt zijn. de kleurtemperatuur wordt aangegeven met een Kelvin waarde (K), hier geldt hoe lager de kelvin waarde hoe warmer het licht is. Klik gerust op de kelvin waarde om omgeleid te worden naar alle E27 lampen met deze lichtkleur!

 

Kleurtemperatuur Kenmerken
1800-2100 Kelvin (Flame) Meest gebruikt als kaarslicht, zeer sfeer creërend. Gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2200-2500 Kelvin (Extra Warmwit) Sfeer creërend licht, gebruikt in hotels, horeca, woonkamer en slaapkamers.
2700 - 3000 Kelvin (Warmwit) Meest gebruikte kleurtemperatuur. Sfeer creërend licht, gebruikt in elke ruimte in huis, hotels en horeca. 
4000 Kelvin (Koel wit) Fris en natuurlijk licht, vooral gebruikt in werk situaties zoals een bureaulamp of andere plekken waar voldoende licht voor nodig is.
6500 Kelvin (Wit) Natuurlijk daglicht. Geschikt voor werkplaatsen of operatiekamers.

 

BA15D LED Spots online kopen


Bestel gemakkelijk, simpel en veilig uw nieuwe BA15D LED Spots bij Ledworld.nl, Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze BA15D LED Spots hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over de BA15D LED Spots? neem dan gerust contact met ons op.