Top

AR111

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

De brede inzetbaarheid van de AR111

Een AR111 kunt u ook wel zien als een LED spotlamp. Met de AR111 kunt u prima een gewone halogeen spotlamp vervangen. De AR111 is prima te gebruiken als hoofdverlichting. Per vierkante meter in huis heeft u ongeveer 2,5 Watt nodig wanneer de hoofdverlichting uit LED verlichting bestaat. Het is goed om daar rekening mee te houden wanneer u de AR111 koopt. De AR111 kunt u niet dimmen. U kunt er de elektronica in de lamp namelijk mee kapot maken wanneer u probeert de AR111 wel te dimmen. Omdat de AR111 niet direct op de netspanning kan worden aangesloten, heeft u een LED trafo nodig. In de webshop van LEDworld.nl vindt u alles dat u nodig heeft met betrekking tot de AR111.

Werkspanning, merken en kleurkeuze

Wanneer u kiest voor de AR111 bij LEDworld.nl, dan kunt u kiezen uit verschillende exemplaren. Er zijn AR111 verkrijgbaar met verschillende werkspanningen. U kunt kiezen voor een AR111 van het Huismerk, maar u kunt ook de keuze maken voor het merk Verbatim. Qua kleur heeft u de keuze uit warm wit of koel wit. Laat u inspireren door het veelzijdige aanbod van de AR111 in de webshop van LEDworld.nl en maak een passende keuze. U zult veel plezier en gemak beleven na uw aankoop, dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

AR111 bestellen bij LEDworld.nl

Door te kiezen voor de aankoop van AR111 in de webshop van LEDworld.nl, verzekert u zichzelf van een goede service en dienstverlening. Wanneer u vragen wilt stellen of u heeft een advies nodig, dan kunt u namelijk altijd contact opnemen met de klantenservice. De mensen van de klantenservice helpen u graag verder. Een juiste aankoop is belangrijk, schroom daarom niet om contact op te nemen. Voorzie uw woning van de juiste verlichting door te kiezen voor AR111 en maak uw keuze uit een veelzijdig assortiment in de webshop van LEDworld.nl.