Top

AR70

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Bijzondere kenmerken van de AR70

De AR70 is een prachtige vorm van verlichting die zorgt voor een warmwitte lichtopbrengst. Het is een inbouwspot die u prima kunt gebruiken in elke ruimte van uw woning. Het is een schitterende designlamp die uw woning een geheel nieuwe uitstraling kan geven. De lamp is geschikt voor diverse inbouwtoepassingen. Het materiaal van deze lamp bestaat uit aluminium en verder heeft de lamp een voltage van 12 Volt. Het is een lamp die jarenlang mee gaat, waardoor u er veel plezier en gemak aan kunt beleven.

De voordelen van AR70 verlichting

U kiest voor AR70 verlichting wanneer u kwaliteit belangrijk vindt. Deze verlichting is voorzien van een strakke uitstraling die exclusief is qua design en ontwerp. Voor het vormgeven van een luxe uitstraling in uw huis is deze vorm van verlichting dan ook een prima mogelijkheid. Maar ook wanneer u wilt genieten van een lange levensduur van en lamp, dan is de AR70 zeker aan te raden. De lamp kan namelijk wel 50.000 uren mee. Daarmee doet u een belangrijke en waardevolle investering voor uw woning.

Een prima aankoop voor uw woning

De AR70 lampen die u koopt via LEDworld.nl, zijn scherp geprijsd en van een goede kwaliteit. U zult daarom zeker geen miskoop doen. Bestelt u gerust deze bijzondere verlichting voor uw woning en ervaar zelf de vele voordelen. De verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u prima monteren in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Ook in een bedrijf is deze lamp prima te gebruiken. U zult geen moment spijt krijgen van uw aankoop.