Top

PAR20

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Goede hoofdverlichting in huis creëren

Wanneer u zichzelf wilt verzekeren van goede hoofdverlichting in uw woning, dan kunt u prima kiezen voor de PAR20. Dit is een LED spot met een vermogen van wel 8 Watt. Dit lampje kan een normale spot vervangen van wel 49 Watt. De PAR20 is verder voorzien van een brede schroeffitting. De spot zelf kan dan ook gemakkelijk in een lamphouder worden gedraaid. Bent u op zoek geschikte lampjes die u prima kunt gebruiken als hoofdverlichting? Kiest u dan voor de PAR20 in de webshop van LEDworld.nl en verzeker uzelf van een goede aankoop.

Specificaties van de PAR20

De PAR20 LED spot is een lamp waar u lang plezier van kunt hebben. Er wordt een warm witte lichtkleur met de PAR20 verspreidt. De LED spot heeft een doorsnede van 63,7 millimeter en heeft daarnaast een lichthoek van 35 graden. Daarmee kan de PAR20 gebruikt als algemene verlichting, maar er kunnen ook bepaalde hoeken prima verlicht worden met deze LED spot. Kies daarom voor de PAR20 LED spot wanneer u elk hoekje in uw woning goed verlicht wilt hebben. Bij LEDworld.nl kiest u altijd voor kwaliteit en natuurlijk is de verleende service ook uitstekend.

De montage van de PAR20

De PAR20 LED spot is gemakkelijk te monteren. Wel is het belangrijk om de spanning uit te schakelen wanneer u het lampje in de lamphouder gaat monteren. In principe kan de PAR20 gedimd worden, maar u moet er rekening mee houden dat niet elke dimmer geschikt is voor dit lampje. Uiteraard kunt u uw vraag voorleggen aan de klantenservice van LEDworld.nl wanneer u twijfelt over wat wel of niet kan. De klantenservice helpt u namelijk graag verder om u te verzekeren van een tevreden aankoop. Wanneer u kiest voor de PAR20 bij LEDworld.nl, dan weet u zeker dat u een goede aankoop doet waar u nog heel lang van kunt genieten.