Top

PAR30

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Duurzame verlichting en minder warmte

Wanneer u kiest voor PAR30 LED verlichting, dan kiest u voor duurzame verlichting. Deze verlichting produceert veel minder warmte en daardoor wordt er ook minder energie verbruikt wanneer de verlichting wordt aangestoken. Overtollige warmte wordt met deze spots gemakkelijk afgevoerd. Het zijn robuuste en sterke lampen die zorgen voor een hoge lichtopbrengst. U kunt uw oude halogeen lampen gemakkelijk vervangen door de nieuwe PAR30 LED spots. Het enige dat u hoeft te doen is de oude lamp er uit halen en vervangen door de nieuwe lamp.

Verschillende lichtkleuren

Kiest u voor PAR30 LED verlichting? Dan kunt u een keuze maken uit dimbare en niet dimbare verlichting. De lichtkleur verschilt per spot. Naast wit licht is er ook de mogelijkheid voor warmwit licht en koelwit licht. Daardoor kunt u voor elke ruimte in uw woning de perfecte verlichting monteren. Natuurlijk behoudt de ruimte waarin u de spots monteert een warme uitstraling. De lampen zijn voorzien van een retrofit design, waardoor u oude lampen gemakkelijk kunt vervangen door de nieuwe lampen.

Een waardevolle investering voor uw woning

Laat u inspireren door ons aanbod van de PAR30 LED spots. De spots zijn van een uitstekende kwaliteit en een waardevolle investering voor nu en voor in de toekomst. Uiteraard zit er garantie op de PAR30 LED spots, dus mocht u in de toekomst tegen problemen aanlopen, dan is er helemaal niets aan de hand. Wanneer u duurzaamheid belangrijk vindt, dan zijn is PAR30 LED verlichting zeker aan te raden. Uiteraard bespaart u er ook fors mee op uw energienota. Met deze verlichting kunt u heel lang vooruit!