Top

PAR38

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Mooie LED spots voor in uw woning

Heeft u LED verlichting in uw woning? Dan kunt u vaak kiezen uit diverse LED lampen of spots. Een mooi product waar u voor kunt kiezen wanneer het om LED verlichting gaat is de PAR38 LED spot. Het is een mooi product waar u veel profijt van kunt hebben. In de webshop van LEDworld.nl kunt u kiezen uit diverse exemplaren van de PAR38. Er zal zeker een product tussen zitten dat prima aansluit bij uw wensen en afgestemd kan worden op de verlichting in uw huis. Neemt u daarom gerust een kijkje in het uitgebreide assortiment van LEDworld.nl en maak een passende keuze.

Voldoende keuzemogelijkheden bij LEDworld.nl

U kunt de keuze maken voor een PAR38 LED spot van het Huismerk, maar u kunt ook kiezen voor een merk als Verbatim. Daarnaast kunt u ook de keuze maken uit verschillende kleuren. Warm wit, koel wit en gewoon wit behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunt u ook een dimbare PAR38 aanschaffen. Het is maar net wat u wenst en wat u mooi vindt. De PAR38 LED spots zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de hoeveelheid Watt, het merk en of de PAR38 wel of niet dimbaar is.

De kwaliteit en service van LEDworld.nl

De PAR38 LED spots zijn voorzien van een brede schroeffitting. Het lampje kan dan ook gemakkelijk in de lamphouder worden gedraaid. Wanneer u een lampje gaat plaatsen of vervangen, is het belangrijk dat de spanning is uitgeschakeld. Wilt u bepaalde objecten goed belichten? Dan kan dit uitstekend met de PAR38 LED spots. Uiteraard kunt u het ook gewoon als algemene verlichting in uw woning gebruiken. Vind u kwaliteit belangrijk? Kiest u dan voor de PAR38 LED spots en verzeker uzelf van een goede aankoop. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd rekenen op de uitstekende service van LEDworld.nl. U zult niets tekort komen!