Facebook Pixel

Led profielen

Een Ledstrip profiel is ter bescherming of verfraaiing van een Ledstrip. Ledstrips kunnen sfeervolle of praktische oplossingen bieden. In alle gevallen is het niet fijn om direct in de strip te kijken. Hierdoor zie dat de strip uit ligtpuntjes bestaat en kan het zelfs pijnlijk zijn voor de ogen. Een ledprofiel bied hierbij een uitstekende oplossing. WIj maken gebruik van profiel uitgerust met melkkappen. Hierdoor wordt de lichtsstraal difuus verdeeld en kunnen ledstrips in het zicht geplaatst worden. Zo kunt u een ledstrip gebruiken als sfeerverlichting in huis of als werkverlichting. Ledprofielen zijn er als inbouw, opbouw en hoekprofiel. Advies op maat? neem gerust contact op met onze klantenservice.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

LED Strip profiel kopen


Bent u opzoek naar een LED Strip profiel voor de bescherming of verfraaiing van de Ledstrip? Dan bent u bij ledworld op het juiste adres. Vind uw nieuwe LED profiel op maat, door een keuze uit kleur, maat en vorm te maken. Wanneer u voor 16:00 besteld is uw nieuwe LED Strip profiel morgen al in huis! Heeft u hulp nodig met het kiezen van het juiste profiel? neem dan gerust contact op met onze LED experts via de klantenservice.

 

Wat is een LED Strip profiel?


Een LED strip profiel is ter berscherming en verfraaiing van uw LED Strip. LED Strips bieden namelijk als sneel een sfeervollen en praktische oplossing voor veel situaties. Maar helaas is het niet altijd even fijn om direct in de strip te kijken. De LED strip bestaat namelijk uit ligtpuntjes waar ruimte tussen zit. Hierdoor kan het pijnlijk zijn voor de ogen wanneer u hier direct in kijkt. een LED Strip Profiel bied hierbij de juiste oplossing. Door het gebruik van een LED Strip profiel en een opale kap wordt de lichtstraal verdeeld en zal dit een stuk fijner zijn voor uw ogen. Hierdoor kunt u de LED Strip en profiel gemakkelijk gebruiken als sfeerverlichting in huis of als werkverlichting.

LED Strip profielen zijn in verschillende soorten beschikbaar. Denk hierbij aan een inbouw LED Profiel of een opbouw LED profiel. hieronder geven wij meer uitleg over het verschil tussen deze twee soorten.

 

Inbouw LED Strip profielen


Een inbouw LED Strip profiel, zoals de naam al zegt wordt ingebouwd / gefreesd. Deze profielen geven een mooie strakke uistraling omdat deze wegvalling in een muur, plafond of in een meubel. Hierdoor zult u zich niet storen aan het LED profiel dat u gemonteerd heeft en het geeft nog een mooi effect ook!

 

Opbouw LED Strip profielen


Een opbouw LED Strip profiel, zoals de naam al zegt wordt deze ergens op gebouwd. Wanneer u geen mogelijkheid heeft om een inbouw profiel te gebruiken, is het opbouwprofiel de beste oplossing. Hierdoor zult u zich nooit storen aan het licht van de LED strip zelf.

 

Complete set LED profielen


Wij bij Ledworld willen het zo gemakkelijk mogelijk maken om uw LED Strip met profiel te installeren. Normaliter moet u tussen allerlei verschillende onderdelen kiezen zoals: Welkle kleur afdekkap, eindkapjes, bevestigingsmateriaal en andere onderdelen. Om te zorgen dat dit allemaal niet zo ingewikkeld is gemaakt hebben wij het makkelijker voor u gemaakt door de profielen als complete set te verkopen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of u alle materialen besteld heeft.

 

Wat moet ik weten bij het kiezen van een LED Strip profiel?


Er zijn verschillende dingen waar u op moet letten wanneer u een LED Strip profiel gaat kopen. Om het makkelijk te maken leggen we dit graag voor u hieronder uit. Als u nog vragen of hulp nodig heeft raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Welke lengte LED profiel heb ik nodig?


De lengte van het LED profiel dat u nodig heeft is natuurlijk bij iedereen anders. De een moet 50 meter profiel hebben en de ander maar 1 meter. Gelukkig is dat allemaal mogelijk! Om de lengte te bepalen raden wij u aan om de afmetingen goed na te lopen. Wij verkopen LED Strip profielen van 1 en 2 meter. Ook zijn de profielen inkortbaar, u kunt gemakkelijk deze LED Profielen inkorten door het gebruik van een aluminium zaag. hierdoor kunt u altijd de juiste lengte LED profiel maken.

 

Welke LED Strip past er in mijn profiel?


Profielen kunnen verschillen van breedte. Het ene profiel is bijvoorbeeld 10 mm breedt en het andere profiel is 14mm breedt. Wij raden u aan om goed te kijken naar de breedte van uw LED Strip. Wanneer u deze maat weet, kunt u de profielen filteren op breedte. Wij geven de breedte van het oppervlak waar de LED strip in gemonteerd kan worden in de titel aan. Als u naar een opbouw profiel zoekt, zal deze het getal 10 of 14 in de naam hebben. Dit is dus de maximale breedte van uw LED Strip.