Facebook Pixel

LED Strip Hoekprofielen

Een Hoekprofiel geeft een mooie strakke uitstralling omdat hoeken opvult. Hierdoor kunt u de verlichting in een hoek richten. Ideaal voor onderbouwverlichting of wanneer u een brede straal licht over het plafond, de wand of vloer wilt laten schijnen. Wij hebben u het zo makkelijk mogelijk gemaakt en verkopen alle Topmet profielen als set, hierdoor kunt u meteen aan de slag en hoeft u niks uit te zoeken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een LED Hoek Profiel?


Een LED hoek profiel is een profiel dat wordt gebruikt voor het installeren van een LED Strip. Wanneer u een losse LED Strip monteert in het zicht is dit vaak niet het mooiste en ook nog eens vervelend om naar te kijken. Wanneer u geen gebruik maakt van een LED profiel zult u alle individuele LEDjes zien branden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling omdat u juist voor een LED strip kiest omdat die zo een mooi egaal licht geven.

Hier komt het gebruik van een LED Hoek profiel aan pas. Wanneer u een led profiel gaat monteren in een hoek, maar niet wilt dat het licht alleen maar naar beneden geschenen wordt. Kunt u gebruik maken van een hoekprofiel. Deze profielen zijn ontworpen om de lichtopbrengst schijn te sturen. Hierdoor kunt u vaak bijvoorbeeld gehele planken van een kast verlichten zonder dat daar meerdere strips voor nodig zijn.

Door het gebruik van een aluminium LED hoek profiel vormt u een professionele en nette afwerking van uw LED strip. Tevens worden door de opale kapjes de lichtpunten egaal verdeeld. Hierdoor zult u de lichtpunten niet meer afhankelijk van elkaar zien, maar als een geheel.

 

LED Hoek Profiel kopen


Een LED Hoek profiel kopen doet u gemakkelijk bij Ledworld. Bij ons kunt u gemakkelijk het juiste hoek profiel vinden en deze sorteren op lengte, kleur en breedte. Uw nieuwe LED Hoek profiel is morgen al binnen als u voor 16:00 besteld. Heeft u hulp nodig met het vinden van het juiste LED profiel? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Complete sets Hoek profielen


Het kiezen van een hoek profiel kan soms heel lastig zijn. Dit is namelijk altijd een probleem geweest omdat er zoveel verschillende soorten onderdelen zijn waar u uit moet kiezen. Gelukkig hebben wij het bij Ledworld makkelijker voor u gemaakt. Dit hebben wij gedaan door alle LED Hoek Profielen als complete sets te verkopen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over welke installatie materialen, eindkapjes, doorvoerkapjes en afdekkapjes u nodig heeft. Onze LED Experts hebben dit namelijk al allemaal voor u uitgezocht en hier de juiste sets van gemaakt.