Facebook Pixel

LED Strip Inbouw profielen

Een inbouw ledprofiel geeft een mooie strakke uitstralling omdat deze wegvalt in de muur, vloer, plafond of in een meubel. Wij hebben u het zo makkelijk mogelijk gemaakt en verkopen alle Topmet profielen als set, hierdoor kunt u meteen aan de slag en hoeft u niks uit te zoeken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer gebruikt u een LED inbouw profiel?


Er zijn veel mogelijkheden om LED inbouw profielen te gebruiken. Denk hierbij aan wanneer u noodgedwongen een LED strip in het zicht moet monteren. Dit is vaak niet het mooiste en ook nog eens vervelend om naar te kijken. Wanneer u geen gebruik maakt van een LED Inbouw profiel gaat u alle verschillende LEDje's afzonderlijk zien. Dit is natuurlijk niet de bedoeling aangezien LED strips een heel mooi effect geven als indirecte lichtbron.

Hier komt het gebruik van een LED Inbouw profiel aan pas. Door dit profiel kunt u gemakkelijk en stijlvol de LED strip monteren in ene gefreesde muur, plafond, kast etc. Door het gebruik van het aluminium LED inbouw profiel vormt u een nette en professionele afwerking van uw LED strip. Tevens worden door de opale kapjes de LED'jes gelijk verdeeld, hierdoor zult u de lichtpuntjes niet meer afhankelijk zien maar als een geheel. Hierdoor wordt het licht egaal verspreid.

 

Inbouw LED Profiel op maat


Bent u op zoek naar een LED Profiel op maat? wees gerust bij ons bent u op het juiste adres! Alle LED inbouw profielen zijn beschikbaar in verschillende lengtes van 1 of 2 meter. Deze LED profielen zijn inkortbaar. Hierdoor kunt u altijd gemakkelijk de juiste lengte gebruiken voor uw project. Wanneer u dus een LED profiel nodig heeft is het altijd belangrijk om de juiste lengte te weten dat u nodig heeft.

 

Complete set Inbouw LED Profiel


Wij bij Ledworld vinden het belangrijk dat wij het zo makkelijk mogelijk voor u maken om een LED profiel te kopen. Normaliter moet u naast het profiel ook nog allerlei verschillende opzetstukjes kopen zoals, eindkapjes, opzetkapjes, doorvoer buisjes etc. Gelukkig hebben onze LED Experts hier een simpel assortiment van gemaakt en ervoor gekozen om alle LED Profielen als complete sets te verkopen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over of u alles heeft gekocht. Bestel gemakkelijk uw nieuwe inbouw LED profiel, en alles wordt voor u geregeld!

 

Inbouw LED Profiel kopen


Bent u opzoek naar een inbouw LED profiel, voor het monteren van uw LED Strip? Dan bent u op de juiste plek. Maak gemakkelijk een keuze uit ons brede assortiment van LED profielen door een kleur, lengte en breedte te kiezen. Wanneer u voor 16:00 besteld, is uw bestelling morgen al in huis! Heeft u hulp nodig met het kiezen van het juiste LED inbouw profiel? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Wat te weten bij het kopen van een LED Inbouw Profiel


Het kopen van een LED profiel kan soms een lastige klus zijn. Toch hebben wij het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt, maar er zijn altijd nog verschillende dingen waar u zelf op moet letten wanneer u een Inbouw LED Profiel gaat kopen. Hierdoor leggen wij dit graag hieronder allemaal voor u uit.

 

Lengte en Breedte van uw inbouw profiel


De lengte en de breedte van uw inbouw profiel is het belangrijkst. Een inbouw profiel moet namelijk, zoals de naam al zegt ingebouwd worden. Hierdoor is het belangrijk als u deze maten al weet voordat u een LED profiel gaat kopen. Zelf raden wij aan om eerst de ruimte op te meten waar het profiel komt, dan het profiel te kopen en daarna pas de ruimte te gaan frasen.

 

Inbouw of opbouw


Zoals hierboven al vermeld. Wanneer u voor een Inbouw LED profiel kiest moet deze ingebouwd worden. Dit betekent vaak dat u moet gaan frasen. Wilt u dit liever niet gaan doen? Dan kunt u misschien beter kiezen voor een Opbouw LED Profiel. Deze profielen zijn speciaal gemaakt om ergens op te monteren. Hier hoef je dus voor de rest niks meer aan te doen.

 

Waterdicht of niet?


LED inbouw Profielen zijn meestal niet waterdicht. Wanneer u uw LED strip wilt gaan monteren in een vochtige of natte ruimte, raden wij zelf een waterdichte LED Strip aan. Deze LED strips kunnen makkelijk gemonteerd worden in een LED profiel.