Facebook Pixel

LED Strip Opbouw profielen

Een opbouw ledprofiel geeft een mooie strakke uitstralling aan uw ledstrip verlichting. Het beschermt de ledstrip en zorgt voor een mooie diffuse lichtuitstraling. Wij hebben u het zo makkelijk mogelijk gemaakt en verkopen alle Topmet profielen als set, hierdoor kunt u meteen aan de slag en hoeft u niks uit te zoeken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een LED Opbouw Profiel gebruiken


De mogelijkheden met een LED opbouw profiel zijn eindeloos. Deze profielen worden vaak gebruikt wanneer u een LED Strip noodgedwongen in het zicht moet gaan monteren. Of wanneer u de LED Strip hufter proef wilt maken. Wanneer u een strip los monteert is dit niet de mooiste oplossing en is ook nog eens vervelend om naar te kijken. Wanneer u een strip los monteert zult u alle verschillende lichtpuntjes afzonderlijk zien. Dit is natuurlijk niet de bedoeling omdat deze strips vaak worden gebruikt om hun indirecte lichtopbrengst.

Om dit te kunnen verkomen kunt u dus gebruik maken van een opbouw LED profiel. Dit LED profiel kunt u gemakkelijk overal opbouwen door het bevestigingsmateriaal wat er bij geleverd is. Door het gebruik van een aluminium LED opbouw profiel, zorgt u ervoor dat het licht van de LED strip egaal wordt verdeeld. Tevens door het gebruik van het LED profiel ziet het er ook meteen een stuk professioneler en mooier uit dan een losse strip.

 

Opbouw LED Profiel kopen


Het kopen van een Opbouw LED Profiel doet u gemakkelijk bij Ledworld. Maak een keuze uit ons brede assortiment van opbouw LED profielen door een kleur, lengte en breedte te kiezen. Uw Opbouw profielen worden de volgende dag al geleverd wanneer u voor 16:00 besteld. Wanneer u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste opbouw profiel raden wij u aan om hieronder verder te lezen of contact op te nemen met onze klantenservice.

 

LED Opbouw profielen op maat


Onze opbouw LED Profielen zijn gemakkelijk op maat te maken. Alle profielen zijn in 2 lengtes beschikbaar zoals 1 of 2 meter. Deze profielen zijn tevens ook inkortbaar, hierdoor kunt u deze armaturen gemakkelijk afzagen op de juiste lengte. Door het prachtige design zult u geen verschil zien wanneer u meerdere LED profielen aan elkaar monteert.

 

Complete set LED opbouw profielen


Om het makkelijk voor u te maken met de aankoop van een opbouw LED profiel hebben wij ervoor gekozen om alle profielen als complete sets te verkopen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u alle onderdelen wel heeft besteld. Onze Opbouw profielen worden allemaal geleverd met installatie materialen, afdekkapjes en eindkapjes. Dit zijn de onderdelen die u normaal zelf nog allemaal moet selecteren. Bestel gemakkelijk uw nieuwe LED profiel, en alles wordt voor u geregeld.

Heeft u andere onderdelen nodig dan die wij automatisch leveren bij de opbouwprofielen? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

 

Waar moet ik opletten bij het kopen / installeren van een LED Opbouw profiel?


Wanneer u een LED profiel koopt raden wij altijd aan om aan verschillende dingen te denken. De keuze van het juiste opbouw profiel kan namelijk best lastig zijn. Hierdoor hebben wij dit hieronder uitgebreid uitgelegd voor u. 

 

Lengte en Breedte van uw opbouw profiel


De lengte en de breedte van uw opbouw profiel is het belangrijkst. Een opbouwprofiel moet namelijk ergens opgebouwd worden. Hierdoor is het belangrijk als u deze maten al weet voordat u een LED profiel gaat kopen. Zelf raden wij aan om eerst de ruimte op te meten waar het profiel komt, dan het profiel te kopen en daarna pas de ruimte te gaan aanpassen wanneer nodig.

 

Inbouw of opbouw


Zoals hierboven al vermeld. Wanneer u voor een opbouw profiel kiest, worden deze profielen ergens opgebouwd hierdoor bestaat de kans dat u de zijkant van het profiel kunt zien. Wilt u dit niet hebben? dan kunt u misschien beter voor een Inbouw LED profiel kiezen. Deze LED profielen worden geplaatst in een muur, plank, plafond etc. Hierdoor zit u de randjes niet.

 

Waterdicht of niet?


LED Opbouw Profielen zijn meestal niet waterdicht. Wanneer u uw LED strip wilt gaan monteren in een vochtige of natte ruimte, raden wij zelf een waterdichte LED Strip aan. Deze LED strips kunnen makkelijk gemonteerd worden in een LED profiel.