Top

12V LED strips

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Originele verlichting in uw woning of bedrijf met een 12V LED strip

Wilt u op een unieke wijze kleur aanbrengen in uw huis, woning, bedrijfspand, camper of boot? Dan kunt u prima kiezen voor de 12V LED strips van LEDworld.nl. U zorgt daarmee voor een originele verlichting op locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan verlichting in een kast, of voor een trap en koof. Maar ook in de keuken zijn de 12V LED strips prima te gebruiken. Bij LEDworld.nl heeft u een ruime keuze in een uitgebreid assortiment aan 12V LED strips. Er zal zeker een LED strip tussen zitten die een waardevolle aanvulling kan zijn voor uw woning of bedrijfspand.

Kenmerken van de 12V LED strips

De 12V LED strips zorgen voor een helder licht, maar verbruiken daarnaast weinig energie. U heeft de keuze uit verschillende LED's. Welke u kiest is natuurlijk geheel afhankelijk van welk doel u voor ogen heeft en wat u mooi vindt. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren. U kunt de keuze maken uit de standaard kleuren warm wit en gewoon wit, maar u kunt ook kleur aanbrengen door te kiezen voor een RGB strip waarmee u elke wenselijke kleur kunt kiezen in maar 1 strip.

Voordelig 12V LED strips bestellen bij LEDworld.nl

Neemt u daarom gerust een kijkje in het uitgebreide en veelzijdige assortiment van LEDworld.nl en laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die er voor uw woning, camper, boot of bedrijf zijn. De 12V LED strips zijn daarnaast gemakkelijk te monteren. Geeft u de voorkeur aan originele verlichting, kies dan voor de 12V LED strips die verkrijgbaar zijn in de webshop van LEDworld.nl. Mocht het product op voorraad zijn, dan wordt het dezelfde werkdag nog naar u verzonden wanneer u voor 16:00 uur een bestelling geplaatst heeft.