Top

24V LED strips

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

24V LED strips, een kleurrijk huis en tuin

Bij LEDworld.nl bent u aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar 24V LED strips. Ze hebben als belangrijk voordeel dat ze tot 10 meter verlengd kunnen worden zonder dat er lichtverlies optreedt. In onze webshop kunt u deze LED strips aanschaffen in een lengte van 5 meter. Verder heeft u de keuze uit 60 en 120 stuks LED's per meter. De keuze is hierin aan u. Voor een advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

LED strips in diverse kleuren

De 24V LED strips zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen zodat er voor elk budget een passende LED strip te koop is. U kunt ze aanschaffen in diverse kleuren, waaronder bijvoorbeeld wit, warmwit, rood en RGB. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een LED strip die uit allemaal verschillende kleuren LED's bestaat. Dit is een ideale optie wanneer u binnenkort een feestje organiseert en graag op een feestelijke wijze de locatie wilt aankleden.

Een veelzijdig aanbod van 24V LED strips

De meeste 24 LED strips zijn stof- en watersproeidicht. Daarmee kunt u ze bijvoorbeeld ook gebruiken voor in de tuin. U zult zien dat het een heel ander effect heeft op de uitstraling van uw tuin of terras. Neemt u daarom gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod. Er zal vast en zeker een LED strip tussen zitten die u aanspreekt en waar u enthousiast van wordt.