Top

Waterdichte LED strips

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Heeft u het juiste product niet gevonden?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Email naar LEDworld.nl of bel naar +31(0)857733631

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Waterdichte LED strips voor buiten en vochtige ruimtes

Waterdichte LED strips zijn de perfecte verlichting die u zowel buiten als in vochtige ruimtes kunt gebruiken. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van een beschermingsgraad die ervoor zorgt dat ze langdurig buiten gebruikt kunnen worden. Sterke waterbestendige lijmen zijn echter wel belangrijk om een perfect resultaat te kunnen garanderen. In de webshop van LEDworld.nl kunt u een keuze maken uit een zeer uitgebreid assortiment van waterdichte LED strips. Er zit vast een geschikt exemplaar voor u tussen!

De belangrijkste kenmerken van de LED strips

De waterdichte LED strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: warmwit, wit, RGB en rood. Er zit vast een kleur tussen die uitstekend bij uw woning of bedrijf past. De verlichting is bovendien flexibel toe te passen op verschillende manieren. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken als kast- of keukenverlichting, maar het is ook te gebruiken als koof- en trapverlichting. U mag ook zeker niet vergeten dat het energiezuinige verlichting is. Daarmee kunt u besparen op energiekosten. Kortom, profiteer van de voordelen van deze waterdichte LED strips.

Doe een beroep op onze service

U kunt altijd rekenen op onze service. Wij zorgen ervoor dat u met een tevreden en voldaan gevoel gebruik kunt maken van de waterdichte LED strips. Er zijn ongekend veel mogelijkheden en onze klantenservice kan u altijd adviseren om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de verlichting. Pak daarom uw voordeel en neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van LEDworld.nl. U zult er zeker vinden waar u naar op zoek bent.