Top

Details

Een maximaal vermogen van 28WW

Dit product heeft een maximaal vermogen van 28WW. Alhoewel dit product tegen overbelasting beschermd is, is het niet verstandig om dit product continu op maximaal vermogen te laten opereren. U dient een beetje overcapaciteit te hebben, wij raden u dan ook aan dit product niet zwaarder te belasten dan 80%-90% van het maximale vermogen. Dit noemen wij een nominale belasting en dit ligt voor dit product op zo 'n 22.4-25.2W. Mocht u dit product inbouwen zodat er minder natuurlijke koeling is, neem dan 60-70% van het maximale vermogen als nominale belasting (16.8-19.6W). Zorg er echter wel altijd voor dat het product altijd enige vorm van koeling krijgt, dit om de levensduur van het product te garanderen.

Een zogenaamde constant current trafo

Deze trafo is van het "constant current" type, aangeduid met de CC in de productnaam. Dit houdt in dat de uitgangsstroom in de volledige schakeling gelijk blijft en om dit te bewerkstelligen veranderd de spanning met de belasting. LED trafo's van het CC type worden vaak meegeleverd met LED producten en daarom wordt dit product vaak gebruikt als vervanging bij een defect. Daarnaast worden dit soort trafo's ook gebruikt voor zelfgemaakte schakelingen van "High power LED's".

Een product voor binnen en buiten

U kunt dit product zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Door de waterebestendige behuizing met een beschermingswaarde van IP67 is dit product geschikt voor langdurig buitenverblijf. U kunt deze trafo dus gebruiken voor alle projecten in uw tuin. Bij toepassingen voor binnen kunt u denken aan keuken- en badkamertoepassingen en natuurlijk alle andere toepassingen waar een stevige behuizing gewenst is.

Niet-dimbare LED trafo

Dit product is niet dimbaar. Mocht u dit product wel aansluiten op een een dimmer dan kan de elektronica in zowel de dimmer als de trafo kapot gaan en is de levensduur niet meer te garanderen. Wij hebben natuurlijk ook dimbare varianten in ons assortiment, dus kijk even verder als u daar naar op zoek bent. Tip: gebruik onze zoekfunctie bovenaan de pagina. Dat deze trafo niet zelf gedimd kan worden, wil niet zeggen dat u helemaal geen dimmer kan gebruiken. U kunt namelijk wel uw producten "secundair dimmen", dit houdt in dat u een geschikte laagvoltage dimmer tussen de trafo en de lampjes plaatst. Op deze manier wordt de uitgangspanning van de trafo gedimd en niet de trafo zelf, dit is een normale gang van zaken voor het dimmen van bijvoorbeeld LED strips.

350mA "constant current" driver

U sluit deze LED trafo direct aan op netspanning (230VAC). De uitgangsstroom bedraagt 350mA met een variabele spanning tussen 30-80VDC. Omdat deze LED trafo een "constant current" trafo is, is deze niet geschikt voor het voeden van LED strips.

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Is het product niet naar wens, dan kunt u deze binnen een periode van 30 dagen na aankoop aan ons retourneren. Mocht u echter juist wel veel plezier van uw product hebben en gaat deze onverhoopt kapot, dan is dat geen probleem. Bij LEDworld.nl geniet u van een fabrieksgarantie van twee jaar. Heeft u problemen met dit product binnen deze periode, neem dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties

merk Huismerk
Garantie 2 jaar
Type Trafo Constant Voltage
Hoogte 20
Breedte 29
lengte 217
Max. vermogen 28W
Uitgangsspanning 30-80VDC
Ingangsspanning 230V AC
IP-normering IP67 (stof- & dompeldicht)
×