Top

Details

Een maximaal vermogen van 30WW

Dit product heeft een maximaal vermogen van 30WW. Alhoewel dit product tegen overbelasting beschermd is, is het niet verstandig om dit product continu op maximaal vermogen te laten opereren. U dient een beetje overcapaciteit te hebben, wij raden u dan ook aan dit product niet zwaarder te belasten dan 80%-90% van het maximale vermogen. Dit noemen wij een nominale belasting en dit ligt voor dit product op zo 'n 24-27W. Mocht u dit product inbouwen zodat er minder natuurlijke koeling is, neem dan 60-70% van het maximale vermogen als nominale belasting (18-21W). Zorg er echter wel altijd voor dat het product altijd enige vorm van koeling krijgt, dit om de levensduur van het product te garanderen.

Een zogenaamde constant voltage trafo

Deze trafo is van het "constant voltage" type, aangeduid met de CV in de productnaam. Dit houdt in dat de voltage_in gelijk blijft ongeacht de belasting van de trafo. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dit valt eigenlijk reuze mee. Een "constant voltage trafo" werkt namelijk hetzelfde als reguliere trafo's, dus op dat gebied is er weinig veranderd.

Een product voor binnen en buiten

U kunt dit product zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Door de waterebestendige behuizing met een beschermingswaarde van IP67 is dit product geschikt voor langdurig buitenverblijf. U kunt deze trafo dus gebruiken voor alle projecten in uw tuin. Bij toepassingen voor binnen kunt u denken aan keuken- en badkamertoepassingen en natuurlijk alle andere toepassingen waar een stevige behuizing gewenst is.

Niet-dimbare LED trafo

Dit product is niet dimbaar. Mocht u dit product wel aansluiten op een een dimmer dan kan de elektronica in zowel de dimmer als de trafo kapot gaan en is de levensduur niet meer te garanderen. Wij hebben natuurlijk ook dimbare varianten in ons assortiment, d