Top

Details

Een maximaal vermogen van 7WW

Dit product heeft een maximaal vermogen van 7WW. Alhoewel dit product tegen overbelasting beschermd is, is het niet verstandig om dit product continu op maximaal vermogen te laten opereren. U dient een beetje overcapaciteit te hebben, wij raden u dan ook aan dit product niet zwaarder te belasten dan 80%-90% van het maximale vermogen. Dit noemen wij een nominale belasting en dit ligt voor dit product op zo 'n 5.6-6.3W. Mocht u dit product inbouwen zodat er minder natuurlijke koeling is, neem dan 60-70% van het maximale vermogen als nominale belasting (4.2-4.9W). Zorg er echter wel altijd voor dat het product altijd enige vorm van koeling krijgt, dit om de levensduur van het product te garanderen.

Een zogenaamde constant current trafo

Deze trafo is van het "constant current" type, aangeduid met de CC in de productnaam. Dit houdt in dat de uitgangsstroom in de volledige schakeling gelijk blijft en om dit te bewerkstelligen veranderd de spanning met de belasting. LED trafo's van het CC type worden vaak meegeleverd met LED producten en daarom wordt dit product vaak gebruikt als vervanging bij een defect. Daarnaast worden dit soort trafo's ook gebruikt voor zelfgemaakte schakelingen van "High power LED's".

Een product voor binnen

Dit product is alleen geschikt voor binnentoepassingen. De beschermingsgraad van IP20 (binnen) geeft aan dat deze trafo alleen binnenshuis in vochtvrije ruimtes gebruikt kan worden.

300mA "constant current" driver

U sluit deze LED trafo direct aan op netspanning (230VAC). De uitgangsstroom bedraagt 300mA met een variabele spanning tussen 12-24VDC. Omdat deze LED trafo een "constant current" trafo is, is deze niet geschikt voor het voeden van LED strips.

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Is het product niet naar wens, dan kunt u deze binnen een periode van 30 dagen na aankoop aan ons retourneren. Mocht u echter juist wel veel plezier van uw product hebben en gaat deze onverhoopt kapot, dan is dat geen probleem. Bij LEDworld.nl geniet u van een fabrieksgarantie van twee jaar. Heeft u problemen met dit product binnen deze periode, neem dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties

merk Huismerk
Garantie 2 jaar
Type Trafo Constant Voltage
Hoogte 22
Breedte 31
lengte 69
Max. vermogen 7W
Uitgangsspanning 12-24VDC
Ingangsspanning 230V AC
Manier dimmen Triac
IP-normering IP20 (binnen)
×