Facebook Pixel

Mean Well LED Transformator 15W 24V DC

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Nog 3 beschikbaar
SKU
RS-15-24
€ 11,12

De Mean Well RS-15-24 AC/DC single-output enclosed power supply is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor verschillende industriële toepassingen. Met zijn stabiele prestaties, uitgebreide beveiligingsfuncties en gebruiksvriendelijkheid is deze voeding een waardevolle aanvulling op elk elektronisch systeem dat een hoogwaardige stroomvoorziening vereist.

Mean Well LED Transformator 15W 24V DC


De RS-15-24 is een geavanceerde en betrouwbare AC/DC single-output enclosed power supply, ontworpen en geproduceerd door Mean Well. Deze voedingsbron is specifiek bedoeld voor industriële toepassingen waar een stabiele en efficiënte stroomvoorziening vereist is. Met een uitgangsvermogen van 15 watt en een uitgangsspanning van 24 volt, levert de RS-15-24 consistente prestaties en is hij geschikt voor een breed scala aan elektronische apparatuur.

Deze enclosed power supply is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en biedt verschillende beschermingsfuncties om de veiligheid van zowel de voeding als de aangesloten apparaten te waarborgen. De RS-15-24 is voorzien van bescherming tegen kortsluiting, overstroom en overspanning, waardoor de levensduur van de voeding en de aangesloten apparatuur wordt verlengd. Bovendien voldoet de voeding aan de nieuwste energie-efficiëntievoorschriften, waardoor hij een milieuvriendelijke en kostenefficiënte keuze is.

De RS-15-24 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is uitgerust met een breed ingangsbereik, waardoor hij compatibel is met verschillende elektrische systemen over de hele wereld. Met zijn compacte en robuuste behuizing is de voeding ideaal voor toepassingen waar ruimtebeperkingen een rol spelen. Bovendien zorgt de hoogwaardige interne constructie ervoor dat de RS-15-24 bestand is tegen uitdagende omgevingscondities, zoals temperatuurschommelingen en vochtigheid.

specificaties
Art.nr.RS-15-24
EAN7438206311331
Type TransformatorConstant voltage
Ingangsspanning220-240V AC
Uitgangsspanning24V DC
MerkMean Well