Facebook Pixel

Mean Well LED Transformator 15W 5V DC

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Nog 3 beschikbaar
SKU
RS-15-5
€ 9,95

De Mean Well RS-15-5 is een betrouwbare AC-DC enkelvoudige uitgang voeding met een uitgangsspanning van 5 volt en maximale uitgangsstroom van 3 ampère. Deze compacte voeding, met ingebouwde beveiligingen tegen kortsluiting, overstroom en overspanning, biedt een stabiele en efficiënte stroomtoevoer voor verschillende elektronische apparaten en industriële systemen. Met zijn robuuste metalen behuizing en eenvoudige installatie is de RS-15-5 een ideale keuze voor veeleisende toepassingen waar betrouwbaarheid en prestaties essentieel zijn.

LED Transformator 15W 5V DC


De Mean Well RS-15-5 is een AC-DC enkelvoudige uitgang voeding in een gesloten behuizing die een betrouwbare stroomtoevoer biedt voor verschillende toepassingen. Met een uitgangsspanning van 5 volt en een maximale uitgangsstroom van 3 ampère, is deze voeding geschikt voor het voeden van elektronische apparaten, industriële systemen, communicatieapparatuur en andere elektrische componenten.

De RS-15-5 is ontworpen met een hoge efficiëntie en een breed ingangsspanningsbereik, waardoor hij flexibel kan worden gebruikt in verschillende omgevingen. De voeding is voorzien van een ingebouwde kortsluitingsbeveiliging, overstroombeveiliging en overspanningsbeveiliging, waardoor de aangesloten apparatuur veilig wordt beschermd tegen ongewenste schade.

Deze Mean Well voeding is eenvoudig te installeren en te bedienen. Hij heeft een compact formaat en een robuuste metalen behuizing die zorgt voor goede warmteafvoer en bescherming tegen externe invloeden. Met zijn betrouwbare prestaties en duurzame constructie is de RS-15-5 een uitstekende keuze voor veeleisende toepassingen waarbij een stabiele en efficiënte stroomvoorziening essentieel is.

specificaties
Art.nr.RS-15-5
EAN7438206313342
Fabrikant naamRs-15-5
Type TransformatorStabilisator
Hoogte28,00 mm
Breedte51,00 mm
Lengte62,50 mm
Vermogen maximaal (W)15,00 W
Ingangsspanning220-240V AC
Uitgangsspanning5V DC
MerkMean Well