Facebook Pixel

Mean Well LED Transformator 35W 36V DC CV

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Nog 1 beschikbaar
SKU
LPV-35-36
€ 16,95

De LPV-35-36 van Mean Well is een krachtige AC/DC single-output LED-driver met constant voltage (CV) functionaliteit. Met een vermogen van 35 watt en een uitgangsspanning van 36 volt, biedt deze driver een stabiele en betrouwbare voeding voor LED-verlichtingssystemen die een constante spanning nodig hebben. Met geavanceerde technologieën, uitstekende energie-efficiëntie en beschermingsfuncties zoals kortsluitbeveiliging en overspanningsbeveiliging, is de LPV-35-36 een ideale keuze voor diverse binnen- en buitentoepassingen.

LED Transformator 35W 36V DC CV


De LPV-35-36 is een krachtige AC/DC single-output LED-driver met constant voltage (CV) functionaliteit, ontwikkeld door Mean Well. Deze driver is speciaal ontworpen om een stabiele en betrouwbare voeding te leveren aan LED-verlichtingssystemen die een constante spanning vereisen. Met een uitgangsvermogen van 35 watt en een uitgangsspanning van 36 volt, is de LPV-35-36 geschikt voor een breed scala aan LED-toepassingen.

Deze LED-driver van Mean Well biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Het is uitgerust met geavanceerde technologieën om een hoge energie-efficiëntie te waarborgen, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd en de levensduur van de LED's wordt verlengd. Bovendien heeft de LPV-35-36 een brede ingangsspanningsbereik, waardoor hij geschikt is voor diverse elektrische systemen wereldwijd.

De LPV-35-36 is ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Het beschikt over beschermingsfuncties zoals kortsluitbeveiliging, overspanningsbeveiliging en overtemperatuurbeveiliging, die zorgen voor een veilige werking en bescherming van zowel de driver als de aangesloten LED's. Daarnaast heeft de driver een robuuste en compacte behuizing die bestand is tegen omgevingsinvloeden, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Al met al is de Mean Well LPV-35-36 AC/DC single-output LED-driver een betrouwbare en efficiënte oplossing voor LED-verlichtingssystemen die een constant voltage nodig hebben. Met zijn krachtige prestaties, geavanceerde beveiligingsfuncties en duurzame constructie biedt deze driver een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen, zoals binnenverlichting, reclameborden, etalages en architecturale verlichting.

specificaties
Art.nr.LPV-35-36
EAN7438206313366
Type TransformatorConstant voltage
Hoogte30,00 mm
Breedte40,00 mm
Lengte148,00 mm
Vermogen maximaal (W)35,00 W
Ingangsspanning220-240V AC
Uitgangsspanning36V DC
IP WaardeIP67
MerkMean Well