Top

Details

3W G9 LED spot

Deze lamp verbruikt 3W

Deze lamp heeft een elektrisch vermogen van 3W met een lichtopbrengst van zo'n 0 lumen. Met dit lampje is het dus mogelijk om een normale gloeilamp van zo'n 20W te vervangen.

G9 LED verlichting

G9 LED verlichting

LED spots worden vaak gebruikt i.c.m. inbouwspots en/of spotlampen. Wanneer LED als hoofdverlichting wordt gebruikt is het de regel om zo'n 2,5W aan LED per vierkante meter te gebruiken. Deze lamp is daarom dan ook prima te gebruiken als hoofdverlichting. U gebruikt zo'n 0.83 van deze lampen per vierkante meter.

Het licht van deze LED spot is warmwit

De lichtkleur van deze lamp is warmwit, met een kleurtemperatuur van 2800K. Dit is de lichtkleur die u gewend bent van halogeen- en gloeilampverlichting. Verder is de lichthoek van de lamp is zo'n 360 graden en is daarom uitstekend geschikt als algemene verlichting, maar is door de grote lichthoek minder geschikt voor het uitlichten van objecten.

G9  LED lamp

G9 LED lamp

Deze lamp heeft de vorm van een reguliere gloeilamp. Het is een zogenaamde lamp met een G9 fitting. De hoogte van deze lamp (incl. fitting) is 0mm en de lamp heeft een diameter van 0mm.

LED verlichting

LED verlichting op netspanning

Omdat deze lamp direct op 230V AC (netspanning) kan wo