Top

Zoom

Details

2.6W GU4 LED spot

Deze lamp verbruikt 3W

Deze lamp heeft een elektrisch vermogen van 3W met een lichtopbrengst van zo'n 190 lumen. Met dit lampje is het dus mogelijk om een normale gloeilamp van zo'n 20W te vervangen.

GU4 LED verlichting

GU4 LED verlichting

LED spots worden vaak gebruikt i.c.m. inbouwspots en/of spotlampen. Wanneer LED als hoofdverlichting wordt gebruikt is het de regel om zo'n 2,5W aan LED per vierkante meter te gebruiken. Deze lamp is daarom dan ook prima te gebruiken als hoofdverlichting. U gebruikt zo'n 0.1 van deze lampen per vierkante meter.

Het licht van deze LED spot is warmwit

De lichtkleur van deze lamp is warmwit, met een kleurtemperatuur van 2700K. Dit is de lichtkleur die u gewend bent van halogeen- en gloeilampverlichting. Verder is de lichthoek van de lamp zo'n 0 graden en is daarom uitstekend geschikt voor het uitlichten van bepaalde objecten, maar kan natuurlijk ook gewoon als algemene verlichting gebruikt worden.

GU4 MR11 LED lamp

GU4 MR11 LED lamp

Dit lampje heeft een GU4 fitting, ook wel een prikfitting genoemd. Bij het installeren wordt de spot met als het ware in de lamphouder geprikt. Deze spot is een zogenaamde MR11 lamp oftewel het is een kleine laagvoltage spot. De doorsnede van de spot is zo'n 35mm en dat is gelijk aan de reguliere MR11 GU4 halogeenspots. De hoogte van deze spot (incl. fitting) is 38mm.

LED verlichting

Laagvoltage LED verlichting

Omdat deze lamp niet direct op netspanning kan worden aangesloten heeft u een zogenaamde transformator nodig waneer u deze op netspanning (230V AC) wilt aansluite