Top

Zoom

Details

Fantasie aan!

Het koele, witte licht van deze duurzame en valbestendige bureaulamp van Philips en Marvel is ideaal voor concentratie tijdens het lezen of het maken van huiswerk. De lamp is eenvoudig in te schakelen en dankzij de flexibele hals de ideale bureaulamp voor kinderen.

Ontworpen voor de kinderkamer

Koel wit licht

Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft koel wit licht voor optimale concentratie.

Voor op het bureau van uw kind

Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind past perfect op het bureau. Het koele, witte licht is ideaal voor lezen of huiswerk maken. Bovendien is de lamp gemakkelijk in en uit te schakelen.

Ultieme flexibiliteit

Door de flexibele kop kan deze lamp van Philips en Marvel in de gewenste richting worden gedraaid, zodat licht daar schijnt waar het nodig is.

LED-licht van topkwaliteit

De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind.

Prettig voor uw ogen

Met de aangepaste optica in deze bureaulamp van Philips en Marvel krijgt u diffuus licht dat gelijkmatig is verdeeld over het bureau van uw kind. Dit vermindert ongelijkmatige of verblindende verlichting, die meestal tot vermoeide ogen leidt.

Voor kinderen

Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Marvel-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

Speciale kenmerken

Aan-uitschakelaar op product

De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

Specificaties

EAN 8718696126370
merk Philips
Kleur Blauw
Type Armatuur Tafellamp
Aantal in set 0
Garantie 2 jaar op het armatuur
Max. Hoogte 347
Breedte 100
Hoogte 347
lengte 235
Incl. LED Ja
Incl. Lichtbron Ja
Lichtbron verwisselbaar Nee
Aantal lichtpunten 1
Energieverbruik (W) 4 W
Werkspanning 230VAC
Beschermingsklasse Klasse III
Hoogte verpakking 334
Breedte verpakking 111
Lengte verpakking 151
×