Facebook Pixel

Smart Home

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Smart Home verlichting kopen


Wilt u uw huis moderniseren en slim maken, door middel van LED verlichting? Dan bent u bij Ledworld.nl op het juiste adres. Bij ons vind u alle slimme producten van verlichting tot lampen! Gemakkelijk uw verlichting bedienen via een mobiele app? Kies dan voor alle Smart Home verlichting dat is gestuurd met TUYA. Dit kunt u makkelijk filteren aan de linkerkant van de pagina. Ook kunt u alle Smart home verlichting gemakkelijk automatiseren. Als u voor 16:00 besteld, is de volgende dag uw bestelling al in huis! Bent u niet helemaal te vreden of heeft u hulp nodig? Neem dan gerust op met onze klantenservice!

 

Wat is een Smart Home?


Een Smart Home (ook wel slim huis genoemd) is de nieuwe manier van het functioneren van uw huis. Een Smart Home maak het leven gemakkelijker in uw huis en maakt de mogelijkheden eindeloos. bijvoorbeeld wanneer u s'avonds in bed ligt en er achter komt dat de lichten in de woonkamer nog aan staan.. Vroeger moest u dan weer uit bed, de trap naar beneden en het licht uit zetten. Gelukkig hoeft dit niet meer met een Smart Home! Bedien gemakkelijk al uw verlichting door middel van een app op uw smartphone! Houd u niet zoveel van apps? dan is het ook mogelijk om een wandafstandsbedieningen te gebruiken.

 

Verschillende Smart Home verlichting.


Om uw huis echt slim te maken zijn er gelukkig allemaal verschillende soorten verlichting. Hierdoor kunt gemakkelijk voor elke situatie of plek iets anders gebruiken. Door de hoeveelheid kan het wat lastig zijn om te bepalen wat u nou waar nodig heeft. Door het breede assortiment hebben wij dit voor u op een rijtje gezet.

 

  • Slimme Verlichting: Verlichting armaturen zoals een plafondlamp, wandlamp en tuinspots waar de lichtbron al in zit.
  • Slimme Lampen: Verander gemakkelijk uw bestaande verlichting in slimme verlichting door gebruik van Slimme lampen.
  • Slimme LED Strips: Door het gebruik van slimme LED strips kunt u gemakkelijk de kleinste plekken verlichten en hier bijvoorbeeld de kleuren van veranderen.
  • Slimme Stekkers: Schakel gemakkelijk uw oude lampen aan of uit door het gebruik van een slimme stekker.
  • Slimme Dimmers: Dim gemakkeluk uw dimbare LED verlichting door het gebruik van een Slimme dimme via uw smartphone
  • Slimme Afstandsbediening: Bedien uw slimme verlichting door middel van een afstandsbediening die u bijvoorbeeld kunt monteren aan de wand.
  • Slimme Sensoren: Krijg notificaties wanneer de sensor iets op pakt of laat automatisch de verlichting aan gaan wanneer u uw woning betreedt.

 

Wat kan ik doen met Smart Home verlichting?


De mogelijkheden met Smart Home Verlichting zijn eindeloos! Met slimme verlichting kan je namelijk niet alleen maar de lampen uit zetten vanaf de bank, maar kun je deze bijvoorbeeld ook gemakkelijk dimmen, een timer aan zetten op de Slimme lampen en de lichtkleuren veranderen. Hieronder leggen wij nog graag uit wat je bijvoorbeeld met al deze functies kan doen.

 

Smart Home verlichting automatiseren


Automatiseer gemakkelijk uw slimme verlichting via uw smartphone. Wanneer u uw huis intreed gaan automatisch alle verlichting in de woonkamer aan. Wanneer u naar bed gaat en u uw telefoon op slaapstand zet, gaan alle lampen in het hele huis uit. Deze situaties zijn allemaal mogelijk met het automatiseren van uw Smart Home verlichting.

 

Timer in stellen met Smart Verlichting


Door middel van een timer in te stellen op uw smart verlichting. Kunt u op elk gewenst moment uw verlichting laten schijnen zonder dat u thuis bent. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent. Of denk aan de tuin verlichting s'avonds op een vast tijdstip aan zetten. Met een timer kun je de lampen gemakkelijk op een gezette tijd aan of uit schakelen, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Lichtscenes instellen


Met het gebruik van lichtscenes kunt u gemakkelijk verschilende scenes instellen via de app op uw smartphone. Zo kunt u dus bijvoorbeeld instellen wat voor lichtkleur u wilt hebben bij het koken, stofzuigen of als u op de bank zit. Gebruik bijvoorbeeld warm wit licht wanneer u lekker knus op de bank zit en een wittere lichtkleur wanneer u bijvoorbeeld thuis aan het werken bent. Ook kunt u gemakkelijk verschillende spots aan zetten terwijl de andere uit staan. De mogelijkheden zijn eindeloos met lichtscenes.