Facebook Pixel

Slimme Beveiliging

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is slimme beveiliging?


U heeft er zelf vast al wel eens van gehoord ''slimme beveiliging'', maar wat maakt deze beveiliging nou eigenlijk zo slim, anders en veiliger dan standaardbeveiliging. Met slimme beveiliging beschermt u uw huis, pand of andere gebouwen tegen inbraak gevaren. Slimme beveiliging gaat verder dan uw standaardbeveiliging. Dit is omdat slimme beveiliging verbonden wordt via een wifi netwerk. Het mooie hiervan is dat je door gebruik van een app alles apart kunt instellen en bijvoorbeeld op je werk of vakantie adres een oogje in het zeil kunt houden. Onderdelen van slimme beveiliging communiceren draadloos met elkaar via wifi, bluetooth of andere protocollen.

 

Hoe begin ik met slimme beveiliging?


Het beginnen met slimme beveiliging is vaak makkelijker dan gedacht. veel slimme beveiligingsapparaten kun je apart gebruiken of allemaal samen met elkaar. Wanneer u net begint met het slim beveiligen van uw huis, raden wij aan om alles van hetzelfde merk te gebruiken zoals; Calex. Hiermee kunt u gemakkelijk alles samen koppelen via de gratis app en is alles bedienbaar via deze app. 

De slimme beveiliging ontdekt iets vreemds? dan krijgt u vanzelf een belletje, melding op je smartphone of een e-mail. Doordat alle slimme beveiliging systemen een makkelijke app hebben, zult u de meldingen hier snel op zien. Ook kunt u via de app snel en gemakkelijk de meldingen bekijken wanneer u gebruik maakt van een slimme camera.

 

Slimme beveiliging, waar je op moet letten


Wanneer u gebruik maakt van slimme beveiliging moet u op een aantal dingen letten: de installatie, eventuele abonnementen en de communicatie van de onderdelen. De installatie van slimme beveiliging verschilt per systeem. het ene systeem werkt alleen met een app en het andere systeem werkt bijvoorbeeld met een hub. Over het algemeen duurt het een half uur om alles goed te verbinden en in te stellen. Voor sommige smart systemen is het gebruik van een abonnement nodig, maar bij sommige alleen voor opslag of ook helemaal niet. Vaak is er een groot voordeel met een abonnement, hierdoor wordt altijd uw huis in de gaten gehouden en blijft uw woning altijd beschermd.

 

Soorten slimme beveiliging


Zoals u nu waarschijnlijk al verwacht, zijn er veel verschillende slimme beveiligingsapparaten en zijn hierdoor de mogelijkheden eindeloos! Wij leggen u graag hieronder uit wat voor verschillende producten er allemaal zijn.

 

Slimme beveiliging camera's


Slimme beveiliging cameras kunnen tegenwoordig niet meer weggedenkt worden. Iedereen kent het wel, een slimme camera die prachtig beeld opneemt en gemakkelijk te bekijken is via uw smartphones. Deze camera's zijn beschikbaar in allerlei verschillende maten, kleuren en waar ze toegepast kunnen worden. denk bijvoorbeeld aan een ''Smart camera voor buiten'' die overdag en s'nachts uw oprit en/of tuin beschermd met prachtig beeld.

 

Slimme deurbel


De slimme deurbel is tegenwoordig het eerste waar mensen aan denken bij een slim beveiligd huis! Een deurbel die ook functioneert als camera. Vaak hebben deze deurbellen ook een mogelijk voor twee spraak, hierdoor kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk aan de postbode doorgeven dat u niet thuis bent en dat het pakket bij de buren afgeleverd mag worden. Ook kunnen de mensen die aanbellen gemakkelijk tegen u terug praten. Nooit meer ongewenst bezoek dus!

 

Slimme rookmelders / sirenes


Een slimme rookmelder, doet precies wat hij verwacht dat je doet. Melden wanneer er ook of andere stoffen worden gedecteerd. Deze slimme apparaten kunnen vaak gemakkelijk opgeladen worden en gaan een stuk langer mee dan de standaard rookmelders. Ook krijgt u gemakkelijk een melding op uw smartphone wanneer de accu van het apparaat bijna leeg is, nooit meer snachts wakker schrikken door een lege piepende rookmelder!

 

Slimme sensoren


Gemakkelijk een melding krijgen wanneer een deur, raam of lades open gaan? Dan is de slimme sensor uw beste vriend. Krijg gemakkelijk een melding wanneer er weer eens gesnoept wordt uit de snoeplade of waneer er allerlei verschillende deuren of ramen open en dicht gaan.