Facebook Pixel

Slimme Lampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Slimme lampen kopen


Wilt u uw huis modernerisern en slim maken door het gebruik van slimme LED lampen? Dan bent u bij Ledworld.nl op het juiste adres! Bij ons vind u alle slimme lampen gemakkelijk door het gebruik van de filters. bedien gemakkelijk uw slimme lamp door het gebruik van een app op uw smartphone. Als u besteld voor 16:00 is morgen uw bestelling al in huis! Heeft u nog hulp nodig bij het installeren van uw slimme lampen? Neem dan gerust contact op met onze LED Experts via de klantenservice.

 

Wat zijn slimme lampen


Slimme lampen maken het leven gemakkelijker in uw huis en maken de mogelijkheden eindeloos. Door het gebruik van slimme lampen kunt u zelfs uw oude hanglamp een slimme lamp maken. U kunt simpel uw oude lamp vervangen door een slimme lamp en deze verbinden met een app op uw smartphone. Door het gebruik van een slimme lamp maakt u de dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Door de mogelijkheid om de slimme lampen van kleur te veranderen, kunt u deze lampen altijd en overal gebruiken. Ook kunt u gemakkelijk de slimme lampen uit of aanzetten door een klik op de knop op uw smartphone. hierdoor hoeft u dus niet meer s'avonds uit bed om dat ene lampje in de woonkamer nog uit te doen. Houd u niet zo veel van apps op uw telefoon? Dat is geen probleem! Door het gebruik van een Slimme afstandsbediening kunt u de slimme lampen ook bedienen door een paneel aan de muur!

 

Voordelen van slimme lampen


Net zoals normale LED Lampen, zijn slimme LED Lampen enorm energie zuinig! hierdoo bespaart u al snel 90% aan energiekosten als u uw conventionele verlichting vervangt voor LED Lampen. Dit is niet alleen goed voor uw portomonee maar ook voor het milieu! Door de zuinige technologie van LED verlichting gaan deze lampen ook gemiddeld 25.000 branduren mee. Hierdoor hoeven deze lampen ook minder vaak vervangen te worden.

Met het gebruik van normale LED lampen is het alleen mogelijk om de lampen te dimmen met een LED Dimmer. of de lampen uit te zetten met een schakelaar. Door het gebruik van slimme lampen is dit veel makkelijker gemaakt! Gebruik gemakkelijk een app op uw smartphone en bedien uw verlichting compleet met een druk op de knop. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw verlichting dimmen, van kleur veranderen en aan en uit zetten, zonder dat u fysiek moet opstaan om dit te doen.

De mogelijkheden met slimme LED lampen zijn eindeloos! hierdoor hebben wij het hieronder voor u op een rijtje gezet.

 

Slimme lampen automatiseren


Automatiseer gemakkelijk uw slimme lampen via uw smartphone. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan wanneer u uw huis betreedt, alle verlichting in de woonkamer of gang aan gaat. Wanneer u naar bed gaat en u uw telefoon op slaapstand zet, alle lampen in het gehele huis automatisch uit gaan. De mogelijkheden met het automatiseren van uw slimme lampen zijn eindeloos!

 

Lichtscenes en timers gebruiken met uw slimme lamp


Met het gebruik van lichtscenes kunt u gemakkelijk uw lampen instellen op verschillende situaties. Zo kunt u dus instellen wat voor lichtkleur u wilt hebben bij het koken en stofzuigen of als u op bank zit lekker een film te kijken. U kunt bijvoorbeeld instellen dat wanneer u aan het koken bent, de slimme lampen een wittere lichtkleur hebben dan dat ze s'avonds doen wanneer u lekker televisie aan het kijken bent op de bank. Ook kunt u gemakkelijk verschillende scenes aanmaken waar er maar een paar spots aan gaan, terwijl de rest nog uit staan. Dit is niet alleen makkelijk maar bespaard ook nog energie!

 

Door het gebruik maken van timers op slimme lamp, kunt u op elk gewenst moment uw verlichting aan en uit schakelen als u niet thuis bent of als u s'ochtends wakker moet worden. Dit is ook heel handig wanneer u op vakantie bent. Ook kunt u denken aan de tuin verlichting die s'avonds aan gaat en s'ochtends weer automatisch uit gaat. door het gebruik van timers op uw slimme lampen zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Waar moet ik opletten bij het kopen van slimme lampen?


De keuze van de juiste slimme lamp kan heel moeilijk zijn. De ene slimme lamp heeft meer functies dan de anderen. Ook gebruiken verschillende merken andere besturingssystemen. Om het iets duidelijker voor u te maken hebben wij dit hieronder voor u op een rijtje gezet. Als u er hierna nog niet helemaal uitkomt, neem dan gerust contact op met onze LED experts of klantenservice!

 

Verschillende lichtkleuren in uw slimme lamp


Slimme lampen hebben verschillende mogelijkheden om van kleuren te veranderen. Hierdoor is dit vaak het eerste waar u aan moet denken als u slimme lampen gaat kopen. Wanneer u alleen wit kleuren gaat gebruiken zoals warm wit, koel wit en wit kunt u het beste kiezen voor CCT slimme lampen. CCT staat namelijk voor Color Changing Temperature, hiermee kunt u dus de Kelvin waarde (warmte graad) veranderen van uw slimme lamp. Deze opties worden vaak gebruikt in woningen en kantoren waar alleen witkleuren gebruikt hoeven te worden.

Wanneer u verschillende kleuren gaat gebruiken zoals groen en rood voor de kerst, kunt u het best voor een RGB Slimme lamp kiezen. Hiermee kunt u alle kleuren gebruiken behalve de wit kleuren. Hiermee kunt u een gezellig sfeer creeren op feestjes. Ook kunnen deze slimme lampen vaak op muziek van kleur veranderen.

Gelukkig zijn er ook slimme lampen die beiden een RGB en CCT mogelijkheid hebben. Hierdoor kunt u de lichtkleur compleet veranderen naar wens. En deze in elke situatie gebruiken.

 

Hoe installeer ik mijn slimme lamp?


Wanneer u een slimme lamp heeft gekocht moet deze vaak geinstalleerd worden door het gebruik van een app. Hier kunt u meestal kiezen of u de lampen met een bluetooth verbinding wilt gebruiken of met een internet verbinding. Wanneer uw lamp met een internet verbinding verbonden moet worden, moet u goed opletten op welke frequentie de lampen werken. Slimme lampen die verbonden kunnen worden met het internet werken vaak op 2.4 Ghz. Gelukkig heeft bijna iedereen deze internet frequentie, maar de kans bestaat dat deze frequentie uit is gezet door uw internet provider voor het 5 ghz netwerk. Wanneer u deze lampen dus wilt verbinden moet u het 2.4 Ghz netwerk aanzetten in de router instellingen. Weet u niet helemaal hoe dit werkt? Dan kunt u gerust uw internet provider bellen. Zei zullen u verder helpen.

 

Welke app gebruikt mijn slimme lamp?


Wanneer u een slimme lamp heeft gekocht, moet deze bijna altijd ingesteld worden door middel van een app op uw smartphone. Vaak hebben de merken van de slimme lampen hun eigen app gecreeerd waardoor dit makkelijk in hun gebruik gaat. Maar welke app heeft uw lamp nodig om te functioneren? Dat leggen wij u graag hieronder uit!

 

TUYA Smart App


De Tuya smart app is het meest gebruikte besturingssyteem door bijvoorbeeld Calex, Ikea, Action en de Hema. Vaak hebben deze merken hun eigen app gemaakt op dit besturingssyteem. Wanneer u meerdere slimme lampen heeft van verschillende merken die op het TUYA systeem werken. Raden wij u aan om de TUYA app zelf te gebruiken. Hiermee kunt u alle slimme lampen bedienen op 1 app in plaats van allemaal verschillende apps te hoeven te gebruiken. 

 

Philips Hue of WiZ


Wanneer u slimme lampen heeft gekocht van Philips Hue of WiZ (Merk van Philips), hebben deze vaak een eigen app gemaakt door Philips zelf. Hiermee kunt u gemakkelijk al uw slimme lampen van deze merken op 1 plaats gebruiken.