Facebook Pixel

Sunricher RGB Afstandsbediening Zwart

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Nog 3 beschikbaar
SKU
SR-2808
€ 9,95

De RF RGB-afstandsbediening SR-2808 is een geavanceerd apparaat waarmee u draadloos en intuïtief de kleuren, helderheid en modi van uw RGB-verlichting kunt regelen. Met een breed scala aan kleurenopties, helderheidsregeling en diverse modi biedt deze afstandsbediening flexibiliteit en gemak voor thuis- en professioneel gebruik. Met zijn ergonomische ontwerp en betrouwbare RF-technologie is de SR-2808 een handig hulpmiddel om de sfeer en ambiance in elke ruimte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Sunricher RGB Afstandsbediening Zwart


De RF RGB-afstandsbediening SR-2808 is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om de controle en aanpassing van RGB-verlichtingssystemen te vergemakkelijken. Deze veelzijdige afstandsbediening is een handig hulpmiddel voor zowel thuis- als professioneel gebruik, waardoor gebruikers draadloos en intuïtief de kleuren, helderheid en modi van hun RGB-verlichting kunnen beheren.

Met de SR-2808 afstandsbediening kunt u moeiteloos door een breed scala aan kleurenopties navigeren. Met de RGB-functie heeft u de vrijheid om elke gewenste kleur te selecteren, variërend van levendige en verzadigde tinten tot zachtere pasteltinten. Bovendien kunt u met de helderheidsregeling de gewenste lichtintensiteit instellen, waardoor u de sfeer en ambiance in elke ruimte kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

De afstandsbediening beschikt ook over een reeks modi, waaronder statische kleuren, kleurovergangen en dynamische lichteffecten. Met de kleurovergangsmodus kunt u vloeiende overgangen creëren tussen verschillende kleuren, terwijl de dynamische lichteffecten modus een boeiende en levendige verlichtingservaring biedt met effecten zoals knipperen, pulseren en vervagen.

Dankzij de draadloze RF-technologie biedt de SR-2808 afstandsbediening een betrouwbare en stabiele verbinding met de RGB-verlichtingssystemen. Dit betekent dat u moeiteloos de verlichting kunt bedienen zonder belemmerd te worden door fysieke obstakels of beperkingen van de signaalsterkte.

De SR-2808 afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken en te installeren. Met de intuïtieve knoppenindeling en het ergonomische ontwerp ligt de afstandsbediening comfortabel in de hand en biedt hij een moeiteloze bediening. Bovendien heeft de afstandsbediening een redelijk bereik, zodat u vanuit verschillende hoeken en afstanden uw verlichting kunt aanpassen.

Of het nu gaat om het creëren van een ontspannende sfeer in uw woonkamer, het instellen van levendige kleuren voor een feestje of het aanpassen van de verlichting in een commerciële omgeving, de RF RGB-afstandsbediening SR-2808 biedt de flexibiliteit en controle die u nodig heeft om uw RGB-verlichting op maat aan te passen.

specificaties
Art.nr.SR-2808
MerkSunricher
EAN7438206087007